Travel & Experiences

Ms. Platinum gaat de eerste challenge aan...

De afgelopen weken hebben Suus de Brock & Carsten Klint elkaar verrast met unieke ervaringen, mede mogelijk gemaakt door American Express. Maar daar moeten ze wel wat voor doen. Om toegang te krijgen tot deze ultieme experiences ondergaan ze verschillende challenges. Deze week is het aan Suus om een challenge te volbrengen...in Zwitserland.

Tekst: Susan Poeder & Inge Dal
Foto's: Roland J. Reinders

Challenge

Suus reist met haar Platinum Card af naar horlogefabriek HYT in Zwitserland samen met horloge-expert Jacco Goossens van GASSAN om voor Carsten een horloge uit te zoeken. Horlogefabriek HYT geeft een nieuwe definitie aan watch making: het Zwitserse horlogemerk laat je namelijk de tijd aflezen in een vloeistof. HYT heeft een manier gevonden waarop een gekleurde vloeistof en transparante vloeistof elkaar wegduwen en op die manier worden de uren aangegeven. En je voelt het vast al aankomen…niet alleen voor Suus de taak om een horloge uit te zoeken, maar ook om het laboratorium in te gaan, wat meer lijkt op een laboratorium van de NASA..

Ontdek samen met Mr. & Ms. Platinum de wereld via The Platinum Card: een wereld die toegang geeft tot de meest exclusieve reisprivileges, bijzondere events en speciale voordelen. Kijk hier naar de eerste challenge van Ms. Platinum Suus de Brock.