People & Finance

Ms. Platinum 'faces her fears' in New York

De afgelopen weken hebben Suus de Brock en Carsten Klint elkaar verrast met unieke ervaringen, mede mogelijk gemaakt door American Express. Maar daar moeten ze wel wat voor doen. Om toegang te krijgen tot deze ultieme experiences ondergaan ze verschillende challenges. Deze week is het aan Suus, Ms. Platinum, om een nieuwe challenge te volbrengen. En dit keer vormt het strijdtoneel the city that never sleeps: New York.

Tekst: Leonie Reinder-Kragt
Foto's: Roland J. Reinders

Beauty Experience met spannende challenge

Mr. Platinum trakteert Ms. Platinum deze keer met hulp van American Express op een beauty experience in New York. Ze mag logeren in een vijfsterrenhotel op Fifth Avenue, wordt in de watten gelegd in een luxueus spa en sluit haar bezoek aan de city that never sleeps af in de salon van Rob Peetoom NY. Maar voor al dit heerlijks moet Suus wel haar angsten overwinnen tijdens een spannende challenge.

Ontdek samen met Mr. & Ms. Platinum de wereld via The Platinum Card: een wereld die toegang geeft tot de meest exclusieve reisprivileges, bijzondere events en speciale voordelen. Kijk hier naar de uitdagende challenge van Ms. Platinum in New York: