Travel & Experiences

Mr. Platinum trapt een balletje met Mister Ajax

De afgelopen weken hebben Suus de Brock en Carsten Klint elkaar verrast met unieke ervaringen, mede mogelijk gemaakt door American Express. Maar daar moeten ze wel wat voor doen. Om toegang te krijgen tot deze ultieme experiences ondergaan ze verschillende challenges. Deze week is het aan Carsten, Mr. Platinum, om een nieuwe challenge te volbrengen. Dit keer in onze hoofdstad in de Johan Cruijff Arena.

Tekst: Mical Joseph
Beeld: Roland J. Reinders

Challenge

Mr. Platinum gaat langs bij de Johan Cruijff Arena én krijgt een uitdaging van Ms. Platinum waar in niemand minder dan Mister Ajax, Sjaak Swart, ten tonele verschijnt. De levende Ajax-legende neemt Carsten mee op sleeptouw. Sjaak maakte deel uit van het gouden Ajax-elftal van begin jaren zeventig van de twintigste eeuw. Hij is erelid van Ajax, ereburger van Amsterdam, bondsridder van de KNVB, geridderd door Koningin Beatrix en runde vroeger een sigarenwinkel in Amsterdam. Nu betreedt Carsten de Arena in Amsterdam samen met Sjaak om zijn challenge te volbrengen. Lukt het hem de challenge te voltooien? Dan heeft Ms. Platinum exclusieve kaarten via American Express voor Carsten voor de wedstrijd Ajax – Valencia.

Ontdek samen met Mr. & Ms. Platinum de wereld via The Platinum Card: een wereld die toegang geeft tot de meest exclusieve reisprivileges, bijzondere events en speciale voordelen. Kijk hier naar de sportieve challenge van Mr. Platinum.