Beauty & Fashion

Effectief met je voeding bezig zijn

Gezondheid op maat

Het volgende cliché is, zoals alle clichés, berust op de ultieme waarheid: er is geen grotere luxe te bedenken dan welzijn en gezondheid. En gezondheid, dat is geen one-size-fits-all concept. Is het je weleens opgevallen dat het ene dieet of sportregime iemand heel veel kan brengen, maar bij een ander persoon geen resultaat geeft? Logisch. Ons DNA wijkt immers af. Wetenschappelijk onderzoek, onder andere met betrekking tot gewichtsreductie, heeft aangetoond dat een aangepast voedingspatroon op basis van DNA drie keer effectiever is dan een groot aantal traditionele diëten.

Een persoonlijk laboratorium

Dus als er één onderdeel van ons leven is dat we willen personaliseren, is het wel het inzicht in onze fysieke toestand. Gelukkig heeft de moderne technologie steeds meer vat op onze actuele gesteldheid. Zie bijvoorbeeld Mijnlabtest.nl. Het bedrijf biedt een exclusief en persoonlijk gezondheidsconcept op basis van jouw DNA-profiel. Met een zogenaamd Nutri-Gene lifestyleonderzoek wordt jouw DNA in beeld gebracht. Wat volgt, is een persoonlijk advies op het gebied van voeding, stofwisselingsfactoren, botdichtheid en zelfs verslavingsgevoeligheid.

Voorkomen is beter dan genezen

Mijnlabtest.nl vertelt jou precies wat de beste voedings-, sport- en vitaminemogelijkheden zijn. De DNA uitslagen worden vergeleken met jouw persoonlijke periodieke bloeduitslagen. Daardoor kan bijvoorbeeld inzichtelijk worden gemaakt of eventuele genetische risico’s zich tot een acuut probleem kunnen ontwikkelen. Want voorkomen is immers beter dan genezen… De app helpt om daadwerkelijk met de adviezen aan de slag te gaan. Privacy wordt uiteraard gewaarborgd.

Wat vertelt jouw DNA?

Wil je meer weten over hoe je het beste vitaal en gezond kunt blijven en bent je nieuwsgierig over wat jouw DNA je vertelt? Bezoek dan Masters of LXRY 2017. Het grootste premium lifestyle-event van Europa wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.

mijnlabtest.nl