Jewels & Watches

Messika's mondmasker

Met wat blingbling helemaal uit Parijs - waarbij diamanten altijd waardevol blijven - kom je veilig en fashionable de dag wel door. Valérie Messika liet zich inspireren door haar iconische MOVE collectie om een mondmasker te ontwerpen met de Messika codes.

Beeld: Messika

Valérie Messika

Omringd door legendarische edelstenen van jongs af aan, verliet Valérie Messika de diamanthandel om zich te concentreren op haar passie voor design en geleid door een liefde voor edelstenen, heeft ze een glinsterende weg bewandeld in de zeer gesloten wereld van fijne sieraden. Valérie Messika’s filosofie is verbeelden, dromen en creëren. Haar kracht ligt in haar vruchtbare verbeeldingskracht, scherpe oog voor detail en het vermogen om zichzelf elke dag uit te dagen.

“De wereld zoals we hem kennen is veranderd… Alvorens terug naar een schijnbaar normaal leven te gaan, zullen we onszelf moeten beschermen en de mensen om ons heen. Het masker helpt ons om onze dagelijkse activiteiten weer voort te kunnen zetten. Nog steeds geïnspireerd door mijn dagelijks leven, kon ik het niet weerstaan om er een stylish accessoire van te maken in plaats van een simpele medische bescherming.” 

LXRY TV

GASSAN heeft het exclusieve merk sinds twee jaar toegevoegd aan hun collectie. LXRY TV sprak Valérie in de GASSAN store op de Dam in Amsterdam over haar populaire en verfijnde sieraden.