People & Finance

Meet our Masters: Yossi Eliyahoo

“Als mensen het de ene keer naar hun zin hebben en de volgende keer teleurgesteld zijn, dan heb je het gewoon verpest. Je moet hun verwachtingen waarmaken en dat is soms best wel een uitdaging waar je ervaring voor nodig hebt.”

Foto: Rahi Rezvani
Tekst: Merel Zoet

Yossi Eliyahoo is founder en co-owner van The Entourage Group. Zijn passie voor hospitality ontstond al toen hij een tiener was. Hij werkte in de keuken en de bediening van bars en restaurants. Uiteindelijk werd hij teamleider bij een aantal mooie restaurants en verhuisde hij naar New York om daar ervaring op te doen. Terug in Tel Aviv opende hij een koffiebar, maar hij wilde meer. Daarom verhuisde hij terug naar Londen, waar hij zijn zakenpartner Liran Wizman heeft ontmoet. Met hem samen is hij The Entourage Group begonnen.

 

“Voor sommigen is ondernemen puur gericht op zaken doen. Bij mij komt het echt vanuit mijn liefde voor het vak.”

Bij het creeren van nieuwe concepten vindt Yossi het heel belangrijk om zijn eigen signature aan te houden. Het gaat om de customer journey en daarbij zit the challenge in every detail. Wat zien mensen als ze binnenkomen, wat staat op het menu, welke muziek wordt gedraaid, hoe worden ze behandeld door de bediening, op wat voor stoel mogen ze zitten…. Het is the full package of experiences waarmee je een statement wil maken. De klanten moeten naar huis gaan met het ‘wow, wat een geweldige plek’-gevoel.

Masters of Genius

Yossi is dit jaar benoemd tot één van de elf Masters of LXRY. Benieuwd naar de rest van het interview of de andere Masters? Alle interviews met de Masters kun je vinden in LXRY #35. Masters of LXRY vindt plaats van 6 t/m 10 december 2018.

 

LXRY Magazine 35