Beauty & Fashion

Materialen om aan te raken

Touch me

Sommige materialen vragen er gewoon om, om aangeraakt te worden. Zachte zijde, aaibare breisels, ruige denim en fun furs... De Bijenkorf heeft voor het aankomende seizoen dan ook het thema TOUCH ME centraal staan. In de winkel en op de site vind je een mooi selectie van bijzondere materialen en prints voor het najaar. Rijke stoffen die uitnodigen om te kijken met je handen en te voelen wat ze met je doen. Het aantrekken van een kasjmier Valentino jas wordt zo een omhelzing.

meer designers online

Ook online valt er heel wat te ontdekken. Het designeraanbod is uitgebreid met dames- en herenmode en accessoires van prestigieuze merken als Valentino, Gucci, Saint Laurent, Balmain en Dsquared2. Eerder kon je al lezen dat de producten van NARS Cosmetics vanaf half september in de Bijenkorf Amsterdam en Utrecht liggen. Maar nu is dit cosmeticamerk ook nog eens exclusief verkrijgbaar via de website van de Bijenkorf.

fashionshow

Het thema TOUCH ME wordt tastbaar tijdens de herfst/winter fashion show op zaterdag 16 september in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Op deze bijzondere locatie worden de mooiste materialen en items voor komend modeseizoen getoond. Een live-stream van deze modeshow is te zien op zaterdag 16 september, 13.30 uur op de Facebook pagina van de Bijenkorf.

bijenkorf.nl