Art & Design

De veelzijdige kunst van MilanTheArtist

Artistiek talent

Milan Noordhoek, ook wel ‘MilanTheArtist’ genoemd, is een jonge kunstenaar die gebruik maakt van allerlei verschillende ondergronden. Naast zijn opdrachten om schilderijen te maken, wordt het aanstormend talent regelmatig gevraagd om aan bijzondere projecten mogen deelnemen. Zo heeft hij voor een school eens 1200 kluisjes met spuitbussen omgetoverd tot een waar kunstwerk. Ook voor het pimpen van auto’s, golfkarretjes, paspoppen of schoenen draait hij zijn hand niet om.

Real life snap shots

MilanTheArtist wordt geprezen om zijn levendige en dynamische real life snap shots composities. Zijn werk is gedurfd, energiek, kleurrijk en exclusief. In zijn kunst maakt hij gebruik van palletmessen en spuitbussen. Daarnaast weet hij een drie-dimensionaal effect te creëren door gebruik te maken van schaduwtechnieken en kleurovergangen. Een aantal van zijn werken is inmiddels over de landsgrenzen verkocht.

Masters of LXRY 2018

Wil je de kunst van MilanTheArtist ontdekken? Van 6 tot 10 december zal hij een bijzondere expositie tonen tijdens Masters of LXRY | Genius Edition. Dit is het grootste premium lifestyle event van Europa. Kun je niet wachten tot die tijd? Van 22 juni tot en met 1 juli exposeert MilanTheArtist in Den Haag.

milan-art.com