Cars & Yachts

De primeur van Liso Yachts

Elektrische speedboot

Het Belgische bedrijf Liso Yachts brengt ’s werelds allereerste long range, lichtgewicht, duurzame én vol elektrische luxe speedboot op de markt. Dit jacht heeft dezelfde snelheid en fun-factor als een gewone ontploffingsmotor, maar niet dit harde geluid. Daardoor kun je nog beter genieten van de geluiden van de natuur en de (zelfgecreëerde) golven.

De hoofdwaarden van Liso Yachts

De aquamare GTE is 8 meter lang, geeft ruimte aan 8 personen en kan tot circa 100km per uur over het water gaan. De 1 ton aan batterijen kan je binnen een uur weer opladen. Het Italiaanse ontwerp is duidelijk te herkennen aan de scherpe lijnen. Ook is er invloed van de klassieke jacht terug te zien in het ontwerp. De hoofdwaarden van Liso Yachts zijn elegantie, vakmanschap en uniciteit. De futuristische console straalt een gevoel van verfijnde kracht uit. Om Liso’s ongeëvenaarde aandacht voor detail te etaleren, is er een opvallende kwaliteit binnenbekleding geselecteerd, gemaakt van vegan leder dat zowel met de hand is gesneden als gestikt.

Liso Yachts op masters of lXRY 2018

Ook benieuwd naar deze prachtige speedboot? Maak kennis met de ontwerpen van Liso Yachts tijdens Masters of LXRY 2018, van 6 t/m 10 december in de RAI Amsterdam. En in het kader van ‘Diamonds are a girls best friend‘,  zal de elektrische boot op Masters of LXRY als primeur gecoat zijn met 400 karaat echte diamantverf. Al is dit jacht natuurlijk ook het perfecte speelgoed voor de mannen.

liso-yachts.com