Travel & Experiences

Als een local door Afrika met BMS-Travellers

Insider informatie

Voor de beste reisinformatie over onbekend gebied kun je altijd het beste bij een local terecht. Marcello Pacenti is opgegroeid in Zuid-Afrika en heeft vervolgens jarenlang gewoond en gewerkt in diverse Afrikaanse landen. Een echte kenner dus. Hij deelt zijn passie voor Afrika door het samenstellen van bijzondere reizen met BMS-Travellers. Dit bedrijf is inmiddels al meer dan 40 jaar een begrip in de reiswereld. BMS-Travellers is gespecialiseerd in privé reizen naar oost- en zuidelijk Afrika en de eilanden in de Indische Oceaan.

Maatwerk

Alle reizen van BMS-Travellers zijn puur maatwerk. Ze worden geheel in overleg samengesteld: privé safari’s, self drives, fly-in safari’s en huwelijksreizen. De kracht van dit bedrijf ligt in het combineren van uw ideeën en wensen met hun kennis en ervaring.

Masters of LXRY 2018

Dit jaar reist BMS-Travellers opnieuw af naar de RAI Amsterdam. Denk je erover om een reis te boeken naar Afrika of de eilanden in de Indische Oceaan? Laat je dan informeren tijdens Masters of LXRY, dit evenement vindt plaats van 6 tot 10 december 2018.

bms-travellers.nl