4 dagen | 10 chef-koks | 21 sterren

Masters of LXRY krijgt het meest exclusieve pop-up restaurant van Europa: M21. Voor het eerst in de geschiedenis opent de luxebeurs op 7 december een sterrenrestaurant in de RAI Amsterdam. Gedurende vier avonden koken tien topchefs, met in totaal 21 Michelinsterren. Beursorganisator Yves Gijrath heeft hiervoor de handen ineen geslagen met culinair ondernemer Carsten Klint en één van de beste chefs van Nederland, Jacob Jan Boerma van Restaurant De Leest***. Na ontvangst met champagne wordt een exclusief vier-gangen Table d'Hôte diner met wijnarrangement geserveerd aan tafels voor 10-personen. De avond is inclusief bijzondere wijnen, koffie, thee, water én entree Masters of LXRY op de betreffende dag van reservering. Na de boeking ontvangt u een persoonlijke uitnodiging per post thuis.

JACOB JAN BOERMA

Restaurant de Leest***, Vaassen

De Sterrenchefs

Fred Mustert

Restaurant Fred**, Rotterdam

Stefan van Sprang

Restaurant Aan de Poel**, Amstelveen

Edwin Vinke

Restaurant De Kromme Watergang**, Hoofdplaat

Menno Post

Restaurant De Bokkedoorns**, Overveen

Richard van Oostenbrugge

Restaurant Bord'Eau**, De L'Europe Amsterdam 

Onno Kokmeijer

Restaurant Ciel Blue**, Okura Amsterdam

Nick Bril

Restaurant The Jane**, Antwerpen

Erik van Loo

Restaurant Parkheuvel**, Rotterdam

Soenil Bahadoer

Restaurant De Lindehof**, Nuenen

 
Partners