Over Masters of LXRY

De wereldwijde luxe markt is een miljardenindustrie die blijft groeien. En de afgelopen jaren groeide de beurs Masters of LXRY mee en werd door de jaren heen steeds invloedrijker. Internationaal toonaangevende merken kiezen voor dit podium om primeurs en noviteiten aan het grote publiek te presenteren. De nieuwste trends en mogelijkheden op het gebied van (internationale) kunst, design en interieur vind je op Masters of LXRY. Hier maak je kennis met de laatste ontwikkelingen op het gebied van beauty & health, loop je binnen in volledig ingerichte villa’s, zie je de meest exclusieve projecten. Alle grote luxe automerken showen hun mooiste bolides, de meest vooraanstaande kunstgaleries zijn vertegenwoordigd.

Masters of LXRY heeft zich inmiddels bewezen als entiteit in de wereld van premium lifestyle. Spraakmakend, prestigieus en daarmee het meest besproken event van het jaar.

2018: GENIUS EDITION

Masters of LXRY maakt haar naam als Europa’s grootste premium lifestyle event méér dan waar. Hier vind je de meest gevestigde merken en bedrijven uit de luxe-industrie onder één dak. Vijf dagen lang. Een ‘luxestad’ wordt het wel genoemd. En dat is het ook. Een pop-up luxestad. Gebouwd op de pijlers kwaliteit, ambacht  en uniciteit. In vijf hallen verdeeld over een recordoppervlakte van bijna 42.500 vierkante meter kom je dit jaar alles tegen wat een stad een stad maakt: huizen, restaurants, galeries, tuinen, unieke juwelen en horloges,  zwembaden, auto’s, boten, pleinen, markten, theaters… en mensen.

Masters of LXRY brengt de “GENIUS EDITION” naar Amsterdam in het jaar 2018. Meer dan ooit zal te zien zijn over hoeveel talent Nederland beschikt op het gebied van innovatie, vernieuwing, unieke concepten en uitmuntende ontwerpen. De beurs zal nog internationaler van opzet worden en vindt plaats van 6 t/m 10 december 2018 in de RAI Amsterdam.

GROOTSTE HORLOGE COLLECTIE VAN EUROPA

Ook dit jaar tekent Gassan voor de allergrootste stand ooit in de historie van deze beurs. Hier vind je de mooiste merken op het gebied van horloges en juwelen. De nieuwste collecties, de meest unieke exemplaren, primeurs, bijzondere samenwerkingen, echte verzamelstukken. En daarbij is het een uitgelezen kans om kennis te maken met de familie achter het juwelenhuis van Gassan, ze staan er allemaal om je persoonlijk te adviseren. Daarbij is het de enige plek waar Gassan de allergrootste horlogecollectie van Europa presenteert. Denk: Rolex, Cartier, Jaeger-LeCoultre en OMEGA.

WERELDEN VAN LUXE

De vijf hallen van het grootse Europacomplex van de RAI Amsterdam zijn tijdens Masters of LXRY 2018 onherkenbaar verbouwd tot unieke werelden. Van travel, leisure & craft tot fashion, beauty & lifestyle en van design, outdoor & rolling gastronomy tot Art Avenue, House of Limiteds, The Gallery en de sympathieke new luxury op The Market.

BUSINESS MONDAY

De maandag, tevens laatste dag,  heeft een eigen karakter ten opzichte van de andere dagen. Inmiddels heeft deze dag de status verworven van de grootste netwerk dag van Nederland: Business Monday. Er zijn inspirerende sprekers, borrels en activiteiten georganiseerd door Masters of LXRY en de exposanten zelf, waarvan sommige alleen op uitnodiging.  Tijdens de jaarlijkse Leading Ladies Lunch en de Herenborrel komen meer dan 150 vrouwen/mannen bij elkaar, variërend van politici, topsporters, BN'ers, captains of industry en ondernemers om elkaar te inspireren in een ongedwongen omgeving.

RAI AMSTERDAM

Het Europacomplex van RAI Amsterdam is het decor van Masters of LXRY, met zijn geheel gerenoveerde entree. De 42.500 vierkante meter zal zich verspreiden over vijf hallen, waarbij afwisseling zal zijn tussen expositie ruimtes, stands, podia met live entertainment, lounge area's, restaurants en bars. Masters of LXRY is ook gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Entree Elicium, Europacomplex, Europaplein 22, Amsterdam. Klik hier voor de route naar RAI Amsterdam.