Tech & Gadgets

Domotica domineert

Het Domotica-systeem

Domotica domineert. Een beetje moderne woning of jacht is tegenwoordig voorzien van een geïntegreerd elektronicasysteem. Het bedienen van je Sonos-muzieksysteem, tuinverlichting of filmkanalen via je smartphone is toch wel het summum van comfort. Net zoals de deurbediening, beveiliging of direct zicht op je camerabewakingssysteem. Of wat dacht je van gordijnen die automatisch open en dicht gaan wanneer je het audio- en videosysteem inschakelt?

Van het water naar huis

De experts van Tijssen Elektro hebben jarenlange ervaring in het installeren van exclusieve domotica-systemen op superjachten. Dat geeft hen een fikse voorsprong in het installeren van domotica-systemen in huis of bij bedrijven. Want er zijn maar weinig branches zo veeleisend als de luxe jachtbouw. Dat is best logisch, als je nagaat waar een ‘drijvende villa’ van wordt voorzien. Werkelijk ieder detail kan daardoor ‘smart’ worden bediend. Zo creëer je thuis een gebruiksvriendelijke en amuserende omgeving. En geniet je van de meest actuele musthaves op het gebied van entertainment en maatwerk audio- en videosystemen. Al die processen duidt Tijssen Elektro aan als ‘home automation’.

Masters of LXRY

Tijssen Elektro is dit jaar weer te vinden op Europa’s grootste lifestylebeurs, Masters of LXRY 2017. Deze wordt van 7 t/m 11 december georganiseerd in de RAI Amsterdam. Zo krijg je een blik in de wereld van home autimation, met alle veiligheid, comfort en flexibiliteit die daarbij hoort.