Travel & Experiences

Custom made safari’s met AFRIKA-SAFARIS.NL

Avontuurlijke expedities in Afrika

Het woord ‘safari’ is onlosmakelijk verbonden met Afrika. Een van oorsprong Keniaans woord en in Swahili betekent het “een lange of avontuurlijke expeditie”. De kern van safari is nog steeds om afgelegen en ongerepte bestemmingen te bezoeken. AFRIKA-SAFARIS.NL is gespecialiseerd in het organiseren van dit soort reizen en onderscheidt zich door de safari’s op maat te maken naar de mooiste natuurgebieden in Afrika.

Je bent dus tijdens je reis niet afhankelijk van een groot reisgezelschap, maar je krijgt een individueel reisschema dat van begin tot eind wordt verzorgd. Je kunt je safari dus laten afstemmen op je persoonlijke voorkeur en eigen interesses. Modern comfort in prachtige lodges en bush camps. Tegelijkertijd krijgen de reizen ook steeds meer een groen karakter: het is gebleken dat safari-toerisme een van de meest succesvolle vormen is van duurzaam ecotoerisme.

Tekst gaat verder onder foto.

 

Inspirerende expedities

Echte must sees zijn de iconische bestemmingen als de Okavango Delta in Botswana, de kleivallei Sossusvlei in Namibië en de “eindeloze vlakte” Serengeti in Tanzania. Daarnaast kun je het avontuur aangaan door naar minder bekende gebieden te reizen. Denk bijvoorbeeld aan South Luangwa in Zambia, Mana Pools in Zimbabwe of Liwonde Malawi. Niets zal je een groter gevoel van vrijheid geven.

Ontmoet Afrika-safaris.nl tijdens Masters of LXRY 2018

Alles over de potentiële reis van je leven kun je bewonderen tijdens Masters of LXRY Genius Edition. Het event vindt plaats van 6 tot 10 december in de RAI Amsterdam.