Travel & Experiences

Nieuwe club opent in W Hotel Amsterdam

Mad Fox

De trend om uit te gaan in hotels zet door in Amsterdam; begin 2017 is het W Amsterdam een nieuwe exclusieve club rijker zijn: Mad Fox. Volgens oprichter Yossi Eliyahoo krijgt het een soortgelijke uitstraling zoals de clubs in steden als New York, Londen en Singapore waar het gangbaar is gebruik te maken van high end table service en niemand vreemd opkijkt als er een magnum fles sterk of champagne wordt besteld.

Stijlvolle nachtdieren

De naam ‘Mad Fox’ verwijst naar de doelgroep van de club, namelijk ‘stijlvol geklede nachtdieren’. Hierop zal het deurbeleid dan ook worden ingesteld; er is geen gastenlijst of membership. Wanneer je voldoet aan de dresscode dan kan je binnenkomen via speciale tunnels waarvan het plafond met honderden LED lampjes is verlicht die tezamen sfeervolle lichtbeelden opleveren. Verder worden er verschillende muziekstijlen en internationale Dj’s op het programma gezet. “Mad Fox brengt een internationale manier van uitgaan die deze stad nog niet kent,” aldus Eliyahoo.

Entourage Group

Eliyahoo nam in 2015 de prijs in ontvangst nam voor horecaondernemer van het jaar. Zijn bedrijf, The Entourage Group, representeert onder andere de restaurants The Butcher, The Duchess, Momo en Izakaya (onlangs nog genoemd als hotspot bij LXRY).

Mad Fox opent begin 2017 onder het W Amsterdam aan de Spuistraat 175, achter het Koninklijk Paleis.