Michelin recepten voor thuis

Iedere week delen bekende sterrenchefs uit pop-up Restaurant M34 hun recepten zodat jij thuis de sterren van de hemel kunt koken. Zo tover je zelf een Michelin waardig gerecht op tafel. Wil je meer weten over de chefs? Kijk dan elke zondag om 11:00 naar LXRY TV op SBS6.

Receptenoverzicht

François Geurds: Tonijn ceviche met wilde zeebaars en mosselen

François Geurds neemt een recept mee dat vooral populair is in Spaanstalige landen van Latijns-Amerika: een heerlijke tonijn ceviche met... Lees meer

Michel van der Kroft: Ravioli met Portugese schapenkaas

Michel van der Kroft van restaurant 't Nonnetje gaat voor een heerlijk Europees gerecht: ‘Queijo da Serra da Estrela’, ook... Lees meer

Moshik Roth: Anna Gold kaviaar

Moshik van Restaurant &Moshik gaat voor een gerecht met een van de meest klassieke luxe ingrediënten die je kunt bedenken:... Lees meer

Soenil Bahadoer: Kokos massala, heilbot en chutney mango papaya

Soenil Bahadoer heeft deze week voor ons een exotisch en oosters recept in de aanbieding. LXRY TV ging op bezoek... Lees meer

Edwin Vinke: Broodje rookwortel

Edwin Vinke van sterrenrestaurant De Kromme Watergang, treffen we vandaag aan in zijn eetcafé in Middelburg waar hij een heerlijk... Lees meer

Jarno van Eggen: Filet americain met pikante paprika, ui en augurk

Jarno van Eggen van restaurant De Groene Lantaarn laat zien dat iets wat je normaal uit een pakje eet, ineens... Lees meer

Hans van Wolde: Vegetarische Kerstpompoen

Het allereerste Kerstrecept van het jaar! Hans van Wolde dook de keuken in zodat jij vast voor Kerst een Michelin... Lees meer

Martin Kruithof: warme vruchten met vanille-ijs

There is always room for dessert. Met dit eenvoudige recept van Martin Kruithof van restaurant de Lindenhof, zul je altijd... Lees meer

Alain Alders: Rode poon met Hollandse garnalen, dille en schaaldierenschuim

Zoek je nog een luxe visgerecht? Alain Alders ging voor je de keuken in en maakte dit recept zodat jij... Lees meer

Fred Mustert: Coquilles-eendenlever

LXRY TV ging deze week op bezoek bij Fred Mustert die een eenvoudig, doch luxueus recept voor ons kookt.

Mario Ridder: Schol, paling en aardappel

Soms is eenvoud het beste recept. Mario Ridder van Restaurant Joelia kookt een recept dat iedereen kan maken maar waarmee... Lees meer

Marcel van Lier: Coquille-lychee-shiso-matcha

Deze week is het de beurt aan Marcel van Lier van restaurant Latour en hij maakt voor ons heerlijke coquille.

Onno Kokmeijer: Zalm met miso, Shiitake en sobanoedels

Deze week kookt Onno Kokmeijer van Ciel Bleu een heerlijk stukje zalm waarmee hij de oosterse keuken samenbrengt met de... Lees meer

Michelin recepten voor thuis: Bas van Kranen

Bas van Kranen van Bord'Eeau deelt een wel heel spannend gerecht. Hij weet hiermee de topchefs thuis een uitdaging te... Lees meer

Michelinrecept van Dennis Kuipers: Geglaceerde tarbot

Deze week deelt Dennis Kuipers van Vinkeles zijn Michelin recept die jij thuis zelf kunt maken: een heerlijk geglaceerde tarbot.

Arturo Dalhuisen: Toast met Hollandse garnalen

Arturo Dalhuisen van the White Room houdt van Hollandse glorie. Een ogenschijnlijk eenvoudig gerechtje, met een Michelin waardig gouden randje.

Stefan van Sprang: Steak tartare van kreeft met pecan en ponzu-hollandaise

Iedere week delen bekende sterrenchefs hun recepten zodat jij thuis een Michelin gerecht kunt koken. Deze week: Stefan van Sprang... Lees meer

19 TOPCHEFS

34 MICHELIN STERREN

Masters of LXRY presenteert: Restaurant M34. Van 6 t/m 9 december koken 19 sterrenchefs, samen goed voor 34 sterren, in het pop-up restaurant met de meeste Michelinsterren ter wereld. Lees meer & reserveer.