Media & Entertainment

LXRY zoekt een Online Redacteur

Word jij onze nieuwe collega, dan heten we je van harte welkom op LXRY’s HQ! LXRY Media Group is een platform bestaande uit onder meer Masters of LXRY, LXRY Magazine en LXRY TV. LXRY Media Group is de leidende partner voor print, televisie, video, online & evenementen in het luxe segment.

Wanted

Wat we zoeken is een junior redacteur met vlotte pen, die makkelijk de telefoon pakt, die de weg op het web weet te vinden. Een enthousiasteling, eentje die van wanten weet, de mouwen opstroopt, een echte aanpakker. Je weet wel, eentje die niet klets maar doet.

Skills

Je bent inhoudelijk sterk, weet goed met klanten om te gaan, dat je goed en vlot moet kunnen schrijven, is vanzelfsprekend. Je uitstekende oog voor beeldgebruik telt ook zwaar mee. En je afgeronde HBO opleiding ook.

Tasks

Je belangrijkste taak bestaat uit het binnenhalen van content en dit op een creatieve manier vertalen naar onze diverse kanalen (zowel naar print, als naar online als naar social).

Fulltime

Het gaat om een fulltime job op een heerlijke plek in Amstelveen. LXRY huist in een voormalig kerkje aan de rand van de Amstel, modern ingericht, gezellig en huiselijk en met steengoede, hardwerkende, enthousiaste collega’s.

Contact

Stuur je CV met foto naar Leonie Kragt per mail leonie.kragt@lxry.nl. We laten je zo snel mogelijk weten of we een match zien en nodigen je dan graag uit voor een gesprek bij ons. Als het goed zit, zit het goed. Als je ons kunt overtuigen, dan kunnen we snel beslissen en begint de lente van 2020 gelijk goed!