Wining & Dining

LXRY TV: The man who sexed up vegetables

Irene in gesprek met Yotam Ottolenghi

Yotam Ottloenghi wordt ook wel ‘The man who sexed up vegetables’ genoemd. Met zijn moderne, op groenten gebaseerde gerechten geïnspireerd door het Midden-Oosten en de mediterrane veroverde hij de wereld. Irene van de Laar gaat in gesprek met Yotam Ottolenghi tijdens de presentatie van zijn nieuwe boek Sweet in Restaurant Nacarat.

Hét luxe magazine op de Nederlandse televisie

In dit zevende seizoen van LXRY TV nemen Yves Gijrath en de LXRY-specialisten je iederMet zijn moderne, op groenten gebaseerde gerechten geïnspireerd door het Midden-Oosten en de mediterrane veroverde hij de wereld.e zondagochtend mee in de wereld van luxe: de meest fascinerende plekken in binnen- en buitenland, de mensen achter beroemde en exclusieve merken, de laatste trends op het gebied van interior & design, kunst, auto’s & jachten, horloges & juwelen en de nieuwste hotspots en beste chefs. LXRY TV kijk je elke zondagochtend om 11.00 uur op SBS6.

Masters of LXRY is het grootste premium lifestyle-event van Europa en wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.