Media & Entertainment

LXRY TV: preventieve bodyscan, een privé-concert en de nieuwste Rolex pareltjes

Aanstaande zondag nemen Yves Gijrath en onze LXRY-experts je weer mee in de wereld van luxe met als grande finale in december het uitgebreide verslag van 's werelds grootste luxury event: Masters of LXRY 2019.

Tekst: Inge Dal

Deze week

LXRY neemt deze week een kijkje bij Prescan voor een preventieve bodyscan samen met voormalig nieuwsverslaggever Jaap van Deurzen. Suus de Brock maakt kennis met één van de behandelingen van Finesse Bodyline, waarbij overtollig vetweefsel verwijderd wordt zonder chirurgische ingreep. Pianogoeroe Frans Poppeliers specialiseert zich met Pianometropool in piano’s en vleugels en Marlieke gaat langs op de zaak waar zij een privé-concert van pianist Jan Vayne krijgt. 

Tessa Deurloo gaat naar het jaarlijkse Rolex Novelties event bij GASSAN Diamonds waar ze de nieuwste Rolex pareltjes bewondert tijdens het jaarlijkse Rolex Novelties event bij GASSAN Diamonds. De vernieuwde herenafdeling van de Bijenkorf wordt door Fred van Eijk bezocht. En hier krijgt hij ook meteen een nieuwe look aangemeten door stylist en personal shopper Bastiaan van Schaik. En Geert Schaaij legt uit hoe megafusies en overnames werken.

Culinair genieten

LXRY’s culinaire expert Carsten gaat deze week langs bij het chique Hotel TwentySeven. Hier ontmoet hij de executive chef Tim Golsteijn van 1-sterrenrestaurant Bougainville, proeft wijn met sommelier Lendl Mijnhijmer en hoofd bar Sebastian Chichowlas. Ook gaat hij langs bij tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen van chef-kok Soenil Bahadoer. Samen met sterrenchefs Edwin Vinke, Hans van Wolde en Dick Middelweerd heeft hij het over hun gerechten en wijnen tijdens M40, hun passies, en de koks worden natuurlijk ook aan het werk gezet. 

Elke zondag

In elke aflevering komen de meest fascinerende plekken in binnen- en buitenland voorbij, maar ook de laatste trends op het gebied van interieur en design, kunst, auto’s, jachten, horloges, juwelen, de nieuwste hotspots, de beste chefs en natuurlijk de mensen achter de beroemde en exclusieve merken.

LXRY TV is elke zondagochtend om 11.00 uur te zien op SBS6. De uitzending wordt herhaald op zondagavond 00.30 uur en maandagochtend om 09.00 uur.