Media & Entertainment

LXRY TV: unieke muntuitreiking, Romeo & Julia en voorproeven met sterrenchefs

Aanstaande zondag nemen Yves Gijrath en onze LXRY-experts je weer mee in de wereld van luxe met als grande finale in december het uitgebreide verslag van 's werelds grootste luxury event: Masters of LXRY 2019.

Tekst: Inge Dal

Rode loper-look

In deze aflevering neemt LXRY een kijkje bij sociëteit Reyer Lafeber om daar een unieke vleugel te aanschouwen van Pianometropool. Zij zien de vleugel niet alleen als een muziekinstrument, maar als een verlengstuk van het interieur en dat blijkt wel…Irene van de Laar krijgt een rode loper-look voor de VIP night van Masters of LXRY in de nieuwe salon van Rob Peetoom. Ook gaat ze langs bij beautykliniek Finesse Bodyline Clinic om alles te horen over beautybehandelingen zonder operatie en natuurlijk krijgt ze zelf ook een behandeling. 

Fijnproeven en een bijzondere voorstelling

Carsten Klint gaat samen met chef-koks Roy Eijkelkamp, Michel van der Kroft en Fred Mustert voorproeven voor restaurant M*** bij het tweesterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam van Erik van Loo. En ze hebben het over hun passie voor het koken. Fred van Eijk is aanwezig bij een bijzondere muntuitreiking van GASSAN in het Joods Historisch Museum om het Ambacht van Diamantbewerker te eren. In samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Munt wordt deze penning uitgereikt aan de nabestaanden van de meest invloedrijke families uit het diamantwezen. 

Ook krijgen we een tipje van de sluier over de Amerikaanse stock exchange van Geert Schaaij van Beursgenoten. Suus de Brock test vier nieuwe automerken uit bij Louwman Exclusive en Carsten Klint staat voor AMEX oog in oog met Igone de Jongh om haar een serenade te brengen. En hij sluit de avond af met haar allerlaatste voorstelling van Romeo & Julia in de Stopera in Amsterdam.

Elke zondag

In elke aflevering komen de meest fascinerende plekken in binnen- en buitenland voorbij, maar ook de laatste trends op het gebied van interieur en design, kunst, auto’s, jachten, horloges, juwelen, de nieuwste hotspots, de beste chefs en natuurlijk de mensen achter de beroemde en exclusieve merken.

LXRY TV is elke zondagochtend om 11.00 uur te zien op SBS6. De uitzending wordt herhaald op zondagavond 00.30 uur en maandagochtend om 09.00 uur.