Media & Entertainment

LXRY TV: luxe auto's, sterrenkoks en beleggen in whisky

Aanstaande zondag nemen Yves Gijrath en onze LXRY-experts je weer mee in de wereld van luxe met als grande finale in december het uitgebreide verslag van 's werelds grootste luxury event: Masters of LXRY 2019.

Tekst: Inge Dal

Masters van deze week en iconische auto’s

In deze aflevering neemt Fred een kijkje op het nieuwe schip van Holland America Line: de Nieuw Statendam, voorzien van alle denkbare luxe. Irene kruipt achter het stuur van het nieuwste model van Mercedes-Benz tijdens een off-road parcours. En ze bezoekt Masters Alain Clark en zijn nieuwe liefde Eva Valery Portis, met wie hij de passie voor muziek deelt en hij regelmatig nieuwe nummers schrijft. Carsten Klint kruipt ook achter het stuur, maar dan van een iconische auto die op Nederlandse bodem wordt gemaakt: de BRUTE bij Louwman Exclusive.

Ciel Bleu**, Cannes Yachting Festival en By Gigi

Michel Kappen vertelt Marlieke Koks alles over zijn succesvolle handelsplatform World Whisky Index en het beleggen in whiskyWe nemen samen met Carsten Klint en de drie sterrenkoks Stefan van Sprang, Tim Golsteijn en Dennis Kuipers een kijkje in de keuken van Meesterkok Onno Kokmeijer op de 23e verdieping in restaurant Ciel Bleu** in Amsterdam. Yves gaat deze week langs bij de wereldpremière van BlueGame op het Cannes Yachting Festival, waar ieder jaar een week lang de meest luxe jachten liggen. En Suus is bij de lancering van de eerste juwelencollectie By Gigi van de jonge Gassan-telg Giselle Bijlsma.

Elke zondag

In elke aflevering komen de meest fascinerende plekken in binnen- en buitenland voorbij, maar ook de laatste trends op het gebied van interieur en design, kunst, auto’s, jachten, horloges, juwelen, de nieuwste hotspots, de beste chefs en natuurlijk de mensen achter de beroemde en exclusieve merken.

LXRY TV is elke zondagochtend om 11.00u te zien op SBS6 en de herhaling is elke maandagochtend om 09.30u.