Media & Entertainment

LXRY TV: Dé opening van het feestseizoen

Turn on the lights

In New York, Londen, Parijs pakken de luxe warenhuizen al vroeg uit met de meest schitterende etalages en feestelijke events om het shoppingseason te openen. Het moment dat de kerstverlichting officieel aan gaat is ook in Amsterdam een big happening. Op de Dam organiseert De Bijenkorf ieder jaar Turn on the Lights en dit jaar is het extra bijzonder: het event bestaat namelijk 10 jaar! 

Hét luxe magazine op de Nederlandse televisie

In dit zevende seizoen van LXRY TV nemen Yves Gijrath en de LXRY-specialisten je iedere zondagochtend mee in de wereld van luxe: de meest fascinerende plekken in binnen- en buitenland, de mensen achter beroemde en exclusieve merken, de laatste trends op het gebied van interior & design, kunst, auto’s & jachten, horloges & juwelen en de nieuwste hotspots en beste chefs. LXRY TV kijk je elke zondagochtend om 11.00 uur op SBS6.

Masters of LXRY is het grootste premium lifestyle-event van Europa en wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.