Wining & Dining

LXRY TV: Onthulling meest luxueuze sterrenrestaurant M21

Het gerecht van Edwin Vinke

Voor het eerst in de geschiedenis opent Masters of LXRY op 7 december een sterrenrestaurant in de RAI Amsterdam: M21. Gedurende vier avonden koken daar tien topchefs, met in totaal 21 MICHELINSTERREN. Vandaag heeft Carsten Klint een ontmoeting met deelnemende chef Edwin Vinke van Restaurant De Kromme Watergang. Wat zal hij op vrijdagavond bereiden? Grijp je laatste kans om deze unieke ervaring te beleven, klik hier voor tickets voor het meest luxueuze sterrenrestaurant.

Hét luxe magazine op de Nederlandse televisie

In dit zevende seizoen van LXRY TV nemen Yves Gijrath en de LXRY-specialisten je iedere zondagochtend mee in de wereld van luxe: de meest fascinerende plekken in binnen- en buitenland, de mensen achter beroemde en exclusieve merken, de laatste trends op het gebied van interior & design, kunst, auto’s & jachten, horloges & juwelen en de nieuwste hotspots en beste chefs. LXRY TV kijk je elke zondagochtend om 11.00 uur op SBS6.

Masters of LXRY is het grootste premium lifestyle-event van Europa en wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.