Media & Entertainment

LXRY TV:
Masters of LXRY 2019 viert kick-off

De festiviteiten rondom Masters of LXRY 2019 gingen vorige week donderdag officieel van start met de onthulling van het campagnebeeld in het bijzijn van de gekozen Masters en de exposanten van 2019. Dit jaar vond deze feestelijke gebeurtenis plaats in Juniper & Kin in Amsterdam. Deze bijzonder locatie bevindt zich op een hoogte van 78 meter en geeft een schitterend uitzicht over onze hoofdstad. Natuurlijk was LXRY TV er ook bij.

Beeld: Goed Folk en Rahi Rezvani

World’s Leading Luxury Event

Masters of LXRY mag zich dit jaar officieel de grootste beurs ter wereld noemen op het gebied van luxe producten en ervaringen. Van 12 tot en met 16 december 2019 vindt het evenement in de RAI Amsterdam plaats. Naar verwachting zullen er ruim 60.000 bezoekers komen en zijn er ruim 450 bedrijven op een totaal oppervlakte van 50.000 vierkante meters aanwezig. Hiermee laat Masters of LXRY andere luxe beurzen wereldwijd achter zich.

LXRY TV

Presentator Irene van de Laar bezocht voor LXRY TV de kick-off en sprak sky high op de 21e verdieping de exposanten. De deelnemers hebben in ieder geval allemaal één ding gemeen: passie voor vakmanschap. Masters of LXRY brengt dit jaar de liefde naar de Amsterdamse RAI. Liefde voor vakmanschap, passie voor perfectie, voor bijzondere ontwerpen, unieke uitvoeringen, liefde voor de gastronomie, voor al het moois dat de wereld te bieden heeft. De LOVE Edition dus, zo luidt het thema van Masters of LXRY 2019.

 

De Geniale kick-off werd mede mogelijk gemaakt door:

LXRY Media Group, Juniper & Kin, Vinites, Stylerz24 en de Hartstichting.