Media & Entertainment

LXRY TV: feestelijke uitreiking van de Pearlcard Awards

Inspirerende ondernemers

Afgelopen zondag was LXRY TV presentatrice Kiki Tzouanos aanwezig bij de uitreiking van de Pearlcard Awards 2018. Deze prijs wordt uitgereikt aan inspirerende ondernemers. Uit handen van niemand minder dan Frank de Boer ontvingen de winnaars hun award op de middenstip van de Johan Cruijff Arena. Onze eigen Yves Gijrath ontving een award in de categorie Lifestyle Service. David Bijlsma van Gassan Diamonds in de categorie Concierge Service. En Hans de Wilde van Tenzing Travel in de categorie Travel Service.

Borrel op de middenstip

Als echte profvoetballers betraden de genodigden de arena en werden ontvangen door Merlin Melles, oprichter van Pearlcard en Founders Carbon Network (FCN). De awardwinnaars werden door haar in het zonnetje gezet en via een videoboodschap gefeliciteerd door Edwin van der Sar, algemeen directeur van Ajax. Na afloop van de uitreiking was er een walking dinner in de Koninklijke Loge.

Pearlcar by FCN

FCN is met haar vijfhonderd leden een high-end businessclub voor succesvolle ondernemers, founders en CEO’s. Het verbinden van FCN-leden, altijd in een ontspannen sfeer, staat hoog in het vaandel. Onder de leden heerst een hoge gunfactor, FCN is als een echte business family. Met de Pearlcard geeft FCN haar leden toegang tot hun Lifestyle Service, Travel Service, Personal Connecting, Trusted Advisors, Healthcare Service, Conciërge Service en alle high-end FCN Events.