Private Jet tour door Afrika

Word een ‘extraordinary traveller’

De échte LXRY-wereldreiziger zet zijn voeten liever in het witte zand van de ongerepte kust van Mozambique, dan aan een afgeladen kust vol toeristen. Die gaat het liefste op zoek naar de majestueuze gorilla’s of maakt een canyoning-tocht in het Oman-gebergte. Juist voor die reizigers organiseert high end reisbureau Socrates Projects op maat gemaakte, luxe en avontuurlijke reizen. Socrates is opgericht door de familie Liebaert, een uit de textielindustrie afkomstige Vlaamse familie bestaande uit gepassioneerde reizigers en piloten. Als ervaringsdeskundige werden ze door hun vrienden al snel de ‘League of extraordinary travellers’ genoemd. Het is de missie van Socrates Projects om anderen te betrekken bij hun mondaine en avontuurlijke leven. Precies voor die wereldreizigers organiseren LXRY en Socrates Projects een wel heel bijzondere reis…

private jet experience

Ter viering van het nieuwe Private jet concept biedt Socrates Projects in april 2017 een fenomenale rondreis. Hierbij word je aan de hand meegenomen langs de wonderbaarlijkste plekken van het continent Afrika. In de Falcon 900 EX Easy word je met het grootste gemak, comfort, privacy en exclusiviteit naar iedere high end locatie gebracht. Je arriveert volledig uitgerust, dankzij de 6 ‘flatbed seats’. Tijdens deze reis word je vergezeld door de Socrates Crew, bestaande uit 2 piloten, een fotograaf, journalist en personal conciërge die de reis tot in de punten verzorgen. Van het begin tot het einde reis je in complete luxe en in goede handen.

Voor de lucky few die deze exclusieve rondreis kunnen toekennen, zijn nog een paar last-minute plaatsen beschikbaar. In plaats van €55.000 bedraagt de reis nu €40.000 per persoon. Bekijk de video en het reisschema hieronder. 

Voor meer informatie: Socrates Projects


reisschema

Het programma van de 15-daagse (7 t/m 22 april 2017 ) reis is als volgt, boek hier!

Meer Travel & Experiences