LXRY tips voor het voorjaar in huis

Aanstaande zondag begint officieel de lente en is het tijd om de faux fur bont plaids en windlichten weer op te ruimen en het voorjaar in huis te halen. Met deze tips creëer je een LXRY voorjaarslook voor je interieur in drie verschillende stijlen: zachte pastelkleuren, hier en daar een kleuraccent of heel veel groen. Zo stijl jij je huis volgens de laatste trends. Vrolijk voorjaar!
Soft pastels
LXRY tips voor het voorjaar in huisIeder jaar stelt Pantone dé trendkleuren vast voor fashion & interior. In 2016 zijn dit Rose Quartz en Serenity. Zachte kleuren die – aldus Pantone – behoeften aan rust en veiligheid vervullen.LXRY tips voor het voorjaar in huisVerwen jezelf op nieuw beddengoed in een pastelkleur voor het ultieme frisse voorjaarsgevoel in de slaapkamer. Extra fijn: droog je bedlinnen buiten!LXRY tips voor het voorjaar in huisKwestie van kleine inspanning, groot resultaat: Verf een wand in huis met een kleur uit het Amazona-assortiment. Een volledig biologisch afbreekbare krijtverf voor een ultra matte look.LXRY tips voor het voorjaar in huisLXRY tips voor het voorjaar in huisLXRY tips voor het voorjaar in huisIn de nieuwe lijn KNIT by Curver smelten de populaire gebreide look en de praktische voordelen van kunststof samen. Krukjes, poefs, plantenpotten, manden en tassen die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken.LXRY tips voor het voorjaar in huisLXRY tips voor het voorjaar in huisSpeciaal voor de koelere lentedagen is er niets fijner dan onder een plaid van House in Style weg te kruipen. Gemaakt van bijzondere materialen zoals Egyptisch katoen, wol en stonewashed linnen. Geïnspireerd op de kleuren van de aarde, lucht en water. LXRY tips voor het voorjaar in huisLXRY tips voor het voorjaar in huisStyle je keuken, badkamer of slaapkamer af met items in pastelkleuren of houten accenten. Helemaal Spring 2016.
Colors of Spring
LXRY tips voor het voorjaar in huisVervang een losse lampenkap in je interieur eens voor een felgekleurd exemplaar, zo creëer je een statement in je woon- of slaapkamer. Bij Zara Home heb je prachtige exemplaren.LXRY tips voor het voorjaar in huisLXRY tips voor het voorjaar in huisGekleurde kussens in verschillende patronen en materialen geven je interieur een enorme boost en zijn ieder seizoen in te wisselen volgens de laatste trends.LXRY tips voor het voorjaar in huisLXRY tips voor het voorjaar in huisLXRY tips voor het voorjaar in huisLXRY tips voor het voorjaar in huisLXRY tips voor het voorjaar in huisDaar wordt toch iedereen vrolijk van? Een kleurrijk boeket met verse bloemen in vaasjes in verschillende soorten en maten.LXRY tips voor het voorjaar in huisBekijk ook eens kritisch de wissellijsten in huis. Een mooie afdruk is zo gemaakt en geeft weer een totaal andere aanblik in je interieur.
Green, Greener, Greenest
LXRY tips voor het voorjaar in huisGroepeer kamerplanten in verschillende hoogten, potten of onder stolpen om een stil leven te creëren op een dressoir, kast of de vensterbank.LXRY tips voor het voorjaar in huisLXRY tips voor het voorjaar in huisEen grote tak van een magnolia-, bloesemboom of kronkelhazelaar in een grote glazen pot is het ultieme voorjaar statement voor je interieur. Less is more.LXRY tips voor het voorjaar in huisLXRY tips voor het voorjaar in huisLXRY tips voor het voorjaar in huisLXRY tips voor het voorjaar in huisLXRY tips voor het voorjaar in huisDe trend met tropische bladeren is nog steeds niet voorbij. We zien nog steeds in veel magazines kleurrijke kussens met bladermotieven of goudgekleurde schalen in de vorm van een blad om bijvoorbeeld fruit op te leggen.LXRY tips voor het voorjaar in huis