Living: Een killer terras

24/7 vakantie

Een LXRY achtertuin is een walhalla aan allure, entertainment, maar bovenal comfort. Want die grilmachine en aanlegsteiger doen het dan wel aardig op de foto. Maar zoals de ervaring leert, worden we vooral gelukkig van een goede lounge. Een daverende outdoor living voor dat benijdenswaardige, 24/7 vakantiegevoel. Vrienden erbij, een bak ijs met Corona’s paraat, speakers aan… En je hoeft niet meer weg. Ook niet met een beetje regen in de broeierige nazomer, mits je het goed overdekt. Met een killer terras ben je de koning te rijk.

een stijlvolle overkapping

Het buitenterras heeft het spartaanse niveau al jaren overstegen. Niet langer nemen we genoegen met een verzameling aan inklapbare stoelen en een parasol. Tegenwoordig wordt er gretig geïnvesteerd. Diepe banken, grote kussens, zachte stoffen, goede verlichting, en een uitnodigende tafel… Met daaroverheen een stijlvolle en solide overkapping, natuurlijk. Want of je nu een terras bouwt voor een villa of een tuin met postzegel-formaat, het woongedeelte moet elegant worden gemarkeerd. En hoe groter de tuin, hoe groter de uitdaging om een intiem en sfeervolle zitplek te creëren. Lodewijk XIV had er al last van. First World Problems zijn immers ook problems. De design terrasoverkappingen van Renson zijn hier in elk geval geknipt voor. Ze bouwen strakke, luxe systemen die direct het ‘wow-effect’ geven als je via de achterdeur naar buiten loopt. Ze doen bovendien hun werk, want: bescherming tegen zon, regen en wind is van alle tijden.

eindeloos

De opties van terrasoverkappingen zijn al even eindeloos als je infinity pool. Zie bijvoorbeeld het Camargue lamellendak, dat Renson zal presenteren op Masters of LXRY 2017 – Design Edition. Hier ontdek je ook de meest exclusieve telg uit het gamma van Renson, namelijk de Skye overkapping met een volledig open schuifbaar lamellendak. Je ziet het allemaal in de Renson Experience Box, een virtuele belevingsruimte waar je alle outdoor-oplossingen in 3D kunt ontdekken. Het bedrijf hanteert niet voor niets de slogan: “Where the magic happens…” Klik hier voor meer informatie over Masters of LXRY of hier om kaarten te bestellen. Het grootste premium lifestyle-event van Europa wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam.

renson-outdoor.nl.

Meer Interior & Estate