Interior & Estate

LXRY Real Estate:
Spaanse Droomhuizen

In de rubriek LXRY Real Estate highlighten we de pareltjes onder het (inter)nationale vastgoed. Want, ook al is het nu een periode van verandering en omschakeling: dromen mag altijd én uiteindelijk is er licht aan het einde van de tunnel. We trappen af met Spaanse Droomhuizen. De Nederlandstalige makelaar voor jouw droomhuis in Spanje.

Tekst: Mical Joseph
Beeld: Spaanse Droomhuizen

Dromen worden werkelijkheid

Elke crisis biedt tegelijkertijd weer kansen. Dit geldt ook voor een investering in Spanje. Wil je uiteindelijk een villa bouwen of investeren in een appartement? Spaanse Droomhuizen hoopt dat hun internationale klanten ergens dit jaar weer naar Spanje mogen reizen om hun droom te verwezenlijken.

De verwachting voor de Spaanse huizenmarkt is onder andere dat veel Spanjaarden hun tweede verblijven zullen verkopen om hun persoonlijke financiële problemen (ontstaan door de coronacrisis) het hoofd te bieden. Dit biedt uiteraard volop kansen voor kopers die op zoek zijn naar een villa of appartement in Spanje.

Advies op maat

Het team van Spaanse Droomhuizen, gevestigd in Valencia, staat in de huidige periode ook klaar voor persoonlijk vastgoedadvies en totale aankoopbegeleiding in héél Spanje. Wat houdt dat in? Met de jarenlange ervaring en het grote netwerk in Spanje, geeft Spaanse Droomhuizen advies over regio’s, sturen actueel aanbod in combinatie met het wensenpakket en budget en plannen bezichtigingsafspraken in. De ervaren experts geven financieel en juridisch advies. Een villa op maat laten bouwen? Dat kan natuurlijk ook. Het team helpt in eerste instantie bij de begeleiding van onder andere het zoeken naar een stuk grond, het ontwerpen van de villa met architecten en de selectie van de aannemers.

Kortom, Spaanse Droomhuizen zal er alles aan doen om jouw toekomstige verblijf in Spanje zo zonnig mogelijk te maken. Kopen zonder zorgen. Hasta pronto?