Interior & Estate

Real Estate:
Hét moment om te investeren in vastgoed
op Ibiza

Ibiza Estates kan niet wachten tot Ibiza weer bezocht mag worden, zodat we weer kunnen genieten van het geliefde eiland dat na een lange winterslaap nog mooier is geworden. Het team van Ibiza Estates staat klaar om de belangen van de huidige én toekomstige klanten weer volledig te behartigen.

Beeld: Ibiza Estates
Online redactie: Mical Joseph

Tijdens de laatste recessie is gebleken dat de prijzen op Ibiza relatief gelijk zijn gebleven ten opzichte van het vasteland. Verwacht wordt dat door de huidige crisis de stijgende huizenprijzen van de afgelopen jaren zullen stagneren. Ibiza heeft al decennialang de wereld als potentiële klant waarbij de vraag naar een vakantiehuis altijd groter zal blijven dan het aanbod. Nu er meer beweging in de markt zit, komen er steeds meer bijzondere objecten vrij. Schitterende parels die anders wellicht niet zouden vrijkomen. Op dit moment worden er nog steeds hypotheken onder de huidige gunstige voorwaarden verstrekt.

Wil je hiervan profiteren? Wacht dan niet te lang, want naar verwachting zal de hypotheekrente stijgen wanneer de economie weer aantrekt. Vanwege de gunstige voorwaarden en het grotere aanbod is dit hét moment om te investeren in Ibiza. Waarbij Ibiza Estates als ervaren makelaar, met zowel een kantoor in Eindhoven als op Ibiza, je graag van A tot Z bijstaat tijdens dit proces.

Vakantie via Ibiza Estates

Nu de Spaanse regering begonnen is met het versoepelen van de maatregelen hoopt Ibiza Estates in het begin van de zomer weer gasten te kunnen ontvangen in de luxe vakantievilla’s. Ibiza Estates biedt schitterende villa’s aan die voor een week, maand of een heel seizoen gehuurd kunnen worden. Waarbij je jouw favoriete vakantievilla nu onder gunstige voorwaarden kunt vastleggen. Mochten er op het moment van de boeking nog restricties gelden die het vliegverkeer hinderen, dan werkt Ibiza Estates met een honderd  procent refund garantie. Tevens hanteren ze een nauwkeurig schoonmaakprotocol waarbij Ibiza Estates twee uur per dag cleaning aanbiedt tijdens je verblijf. Zo kun je zorgeloos genieten van je tijd op het eiland.

Aangezien veel mensen zo lang thuis hebben gezeten is er veel vraag naar verhuur voor de langere termijn. Ibiza Estates biedt interessante tarieven voor de langere termijn verhuur, waarbij dit jaar het seizoen voor het eerst echt verlengd gaat worden. De directeur van toerisme, Juan Miguel Costa zegt hierover: ‘Al voor de huidige crisis waren wij van het Consell Insular d’Eivissa druk bezig met het verlengen van het seizoen naar zeker acht maanden. Nu willen wij laten zien dat Ibiza ook in oktober, november en december de moeite van het bezoeken waard is. Alleen al vanwege de kwaliteit van de gastronomie.’ Voeg daar een overvloed aan zonnige dagen aan toe, jouw favoriete restaurants die nu ook in het naseizoen open zijn en de mooiste stranden van de Middellandse Zee, die je dan nagenoeg voor jezelf hebt. Talloze redenen om Ibiza juist later in het jaar te bezoeken.

Vlieg met een privéjet naar Ibiza

Ibiza Estates doet er alles aan om je een onvergetelijke tijd op het eiland te bezorgen. Waarbij je nu ook jouw reis zo veilig en comfortabel mogelijk kunt laten verlopen door gebruik te maken van het vip-pakket. Wachtrijen zijn hierbij verleden tijd én je blijft weg van de massa. Door te kiezen voor het vip-pakket kan je vanaf Antwerpen of Brussel met een privévliegtuig voor maximaal 32 personen naar Ibiza vliegen voor hetzelfde tarief als een lijnvlucht. Ben je een golfliefhebber? Neem ook dan contact op met Ibiza Estates, want vanaf dit najaar bieden ze ook exclusieve golfreizen aan.