People & Finance

LXRY Open: prijzenregen voor de winnende flight

Grootste netwerk event op de golfbaan

Het is inmiddels netwerktraditie geworden: het jaarlijks terugkerende golfevent LXRY Open op golfclub The International te Badhoevedorp. Golfliefhebbers en zakenrelaties nemen het tegen elkaar op onder het genot van een hapje en drankje.

Bijna 300 golfers op de baan tijdens LXRY Open

Door het overweldigende succes van de afgelopen vijf edities, is LXRY Open dit jaar uitgebreid naar twee dagen. Vrijdag 8 juni spelen er 22 business flights, allen LXRY friends. Op zaterdag 9 juni is het toernooi members-only; speciaal voor de leden van The International en hun introducees. In totaal spelen bijna 200 golfers op dit luxe golftoernooi.

Met privejet naar high end golfbaan in Schotland

We kunnen nu al verklappen dat de LXRY friends op 8 juni kans maken op spectaculaire prijzen. Zoals ieder jaar ontvangt de winnende flight de felbegeerde LXRY Open-bokaal en een heerlijke magnumfles Perrier Jouet. Maar wat dit jaar de hoofdprijs echt fantastisch maakt is een golftrip voor 4 personen naar The Ailsa in Schotland, een van de mooiste golfbanen ter wereld, waar de winnende flight in de luxe van een privé-jet van NetJets heen mag reizen.

Volgende week volgt natuurlijk het uitgebreide verslag van LXRY Open.