Vier maal per jaar laat LXRY de nieuwste trends en primeurs zien op het gebied van luxe: reizen, vervoer, beauty, eten & drinken, mode, wonen & design, kunst, horloges en sieraden. LXRY staat voor inspirerende interviews, uitzonderlijke fotografie en fascinerende reportages – stuk voor stuk eigen producties.

Kies nu voor een 1 of 2 jarig abonnement op LXRY magazine en maak een keuze uit unieke welkomstgeschenken.

1 jarig abonnement

Je ontvangt 4x LXRY magazine + cadeau naar keuze voor €35,-

Eight&Bob: de parfum van John F. Kennedy (+ douchegel) t.w.v. € 185,-
De createur van Eight & Bob was onderdeel van de Franse elite samenleving in het begin van de twintigste eeuw en bovendien een bijzondere parfum kenner. In een kamer op de bovenste verdieping van de familie kasteel, heeft Fouquet verschillende geuren gemaakt voor zijn eigen persoonlijk gebruik en werd geholpen door Philippe, de butler van de familie. Decennia later, dankzij de familie van de butler Philippe, is J.F. Kennedy in aanraking gekomen met de geur en werd dit direct zijn favoriet en is deze exclusieve eau de cologne zeer succesvol geworden.
eightandbob.com

Mix, Match & Colour: Les Georgettes armband vanaf €79,-
Het Franse Les Georgettes biedt armbanden aan met verwisselbaar en omkeerbaar leder. Zo heeft iedereen de mogelijkheid een unieke armband te creëren. De armbanden zijn verkrijgbaar in 14, 25 en 40 mm en er is een brede keuze aan motieven, designs en leder (in 28 verschillende kleuren). Iedere lederen band heeft twee kleuren; zo creëer je met één lederen binnenkant twee unieke armbanden.
lesgeorgettes.com

Travel set van Marc Inbane Natural Tanning t.w.v. €60,-
De tweedelige set bestaat uit de Natural Tanning spray die zorgt voor een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid. De brush is een kwast die feilloos de contouren van het gezicht volgt en geschikt voor het aanbrengen, bijwerken en gelijkmatig verspreiden.
marcinbane.com


2 jarig abonnement

Je ontvangt 8x LXRY magazine + cadeau naar keuze voor €70,-

'Skin Rebirth' van Oolaboo, set van vier huidverzorgingsproducten t.w.v. €361,25
Optimale omstandigheden, zoals leefomgeving, voeding, verzorging en licht, zijn belangrijk voor het welbevinden van onze huid. Met deze wetenschap is het Skin Rebirth 4 Phase Concentrated Cellular Program ontwikkeld. Voor elke fase in dit vierstappenplan – reinigen, herstellen/vernieuwen, hydrateren, beschermen – zijn baanbrekende producten samengesteld. Met deze reeks van vier producten kunt u uw huid herladen, vernieuwen en herbouwen. Een innovatief programma dat zich volledig richt op de factoren van huidveroudering, zoals energieverlies, verminderde functionaliteit van huidcellen en een verminderde kwaliteit van het bindweefsel.
oolaboo.com


Abonnementen gelden tot wederopzegging en worden automatisch verlengd, tenzij anders aangegeven. Cadeau abonnementen stoppen automatisch. Welkomst cadeau's zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. (Prijs)wijzigingen voorbehouden. De actie is alleen geldig als je het afgelopen half jaar geen abonnee van LXRY bent geweest. Voor abonnementen in het buitenland gelden andere prijzen en condities. Deze worden op aanvraag verstrekt door onze abonnementen service.