Vier maal per jaar laat LXRY de nieuwste trends en primeurs zien op het gebied van luxe: reizen, vervoer, beauty, eten & drinken, mode, wonen & design, kunst, horloges en sieraden. LXRY staat voor inspirerende interviews, uitzonderlijke fotografie en fascinerende reportages – stuk voor stuk eigen producties.

Kies nu voor een 1 of 2 jarig abonnement op LXRY magazine en maak een keuze uit unieke welkomstgeschenken.

1 jarig abonnement

Je ontvangt 4x LXRY magazine + cadeau naar keuze voor €35,-

'Synergy' van Kooduu: Lamp, speaker en wijnkoeler ineen t.w.v. €129,-
Gezellig met vrienden en familie aan boord van een sloep, inclusief proviand? Dan blijft er maar weinig ruimte over. In dat geval is de Synergy van Kooduu een uitkomst. Deze gadget is zowel een ledlamp, Bluetooth-speaker als wijnkoeler. Een apparaat waarmee je dus zowel je afspeellijst kunt streamen als je Pinot Gris mee kunt koelen. Ideaal voor wie alles al heeft en derhalve goed cadeaumateriaal. De Synergy is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals bizonleer, geborsteld aluminium en rotatiegegoten kunststof.
kooduu.com

Dermalogica Overnight Retinol Repair (30ml) en Buffer Cream (15ml) t.w.v. €119,-
De Overnight Retinol Repair helpt de collageen productie en cel vernieuwing te stimuleren. Krachtige peptides en Vitamine C verhelderen de huid en verminderen hyperpigmentatie en verkleuringen. De unieke Buffer Cream zorgt dat de tolerantie voor Retinol op een gecontroleerde manier kan worden opgebouwd.
dermalogica.nl

Fotografieboek 'Heaven' van Frank de Mulder t.w.v. €59,90
Dit 168 pagina's tellende boek toont sensuele en esthetische beelden op een stijlvolle manier. De Belgische fotograaf weet fotomodellen op originele en treffende wijze vast te leggen. Hij kreeg zijn eerste camera toen hij 12 was en daar raakte hij al snel aan verslaafd. Frank de Mulder werkt voor de meest toonaangevende magazines en heeft ook eigen kunstwerken uitgebracht. Zijn nieuwste werk, Heaven is een viering van fotografie als kunstvorm.
frankdemulder.com

Mix, Match & Colour: Les Georgettes armband vanaf €79,-
Het Franse Les Georgettes biedt armbanden aan met verwisselbaar en omkeerbaar leder. Zo heeft iedereen de mogelijkheid een unieke armband te creëren. De armbanden zijn verkrijgbaar in 14, 25 en 40 mm en er is een brede keuze aan motieven, designs en leder (in 28 verschillende kleuren). Iedere lederen band heeft twee kleuren; zo creëer je met één lederen binnenkant twee unieke armbanden. Na bestelling ontvang je een mail voor de keuze van je armband.
lesgeorgettes.com

Travel set van Marc Inbane Natural Tanning t.w.v. €60,-
De tweedelige set bestaat uit de Natural Tanning spray die zorgt voor een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid. De brush is een kwast die feilloos de contouren van het gezicht volgt en geschikt voor het aanbrengen, bijwerken en gelijkmatig verspreiden.
marcinbane.com


2 jarig abonnement

Je ontvangt 8x LXRY magazine + cadeau naar keuze voor €70,-

Drie maanden trainen bij Gustav Gym met 3x een personal training sessie t.w.v. €550,-
Ieder lid krijgt een health check door een gekwalificeerd personal trainer, op basis daarvan worden doelstellingen gesteld. Vervolgens wordt op basis van profiel & lifestyle van de klant gekeken wat de juiste mate en frequentie qua begeleiding is. Uniek is de brede benadering qua diensten op het gebied van lifestyle. Zo bevat een personal training abonnement credits die per maand kunnen worden omgezet in personal training, massage of voedingsconsult.
gustavgym.com

'Skin Rebirth' van Oolaboo, set van vier huidverzorgingsproducten t.w.v. €361,25
Optimale omstandigheden, zoals leefomgeving, voeding, verzorging en licht, zijn belangrijk voor het welbevinden van onze huid. Met deze wetenschap is het Skin Rebirth 4 Phase Concentrated Cellular Program ontwikkeld. Voor elke fase in dit vierstappenplan – reinigen, herstellen/vernieuwen, hydrateren, beschermen – zijn baanbrekende producten samengesteld. Met deze reeks van vier producten kunt u uw huid herladen, vernieuwen en herbouwen. Een innovatief programma dat zich volledig richt op de factoren van huidveroudering, zoals energieverlies, verminderde functionaliteit van huidcellen en een verminderde kwaliteit van het bindweefsel.
oolaboo.com


Abonnementen gelden tot wederopzegging en worden automatisch verlengd, tenzij anders aangegeven. Cadeau abonnementen stoppen automatisch. Welkomst cadeau's zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. (Prijs)wijzigingen voorbehouden. De actie is alleen geldig als je het afgelopen half jaar geen abonnee van LXRY bent geweest. Voor abonnementen in het buitenland gelden andere prijzen en condities. Deze worden op aanvraag verstrekt door onze abonnementen service.