Vier maal per jaar laat LXRY de nieuwste trends en primeurs zien op het gebied van luxe: reizen, vervoer, beauty, eten & drinken, mode, wonen & design, kunst, horloges en sieraden. LXRY staat voor inspirerende interviews, uitzonderlijke fotografie en fascinerende reportages – stuk voor stuk eigen producties.

Kies nu voor een 1 of 2 jarig abonnement op LXRY magazine en maak een keuze uit unieke welkomstgeschenken.

1 jarig abonnement

Je ontvangt 4x LXRY magazine + cadeau naar keuze voor €35,-

Voucher voor een geur naar keuze van Otentic Parfumes (100ml) t.w.v. €109,-
De Franse Jean-Denis Saisse creëerde meer dan zeventig parfums voor Otentic, die allemaal hun eigen unieke verhaal vertellen. Mensen zijn net zo uniek als hun dromen en ambities en voor ieder van ons is de perfecte aanvulling daarop gecreëerd. Van krachtig tot verleidend en van wild tot teder. Voucher geldig tot 31 december 2017.
otenticperfumes.com

Dermalogica Overnight Retinol Repair (30ml) en Buffer Cream (15ml) t.w.v. €119,-
De Overnight Retinol Repair helpt de collageen productie en cel vernieuwing te stimuleren. Krachtige peptides en Vitamine C verhelderen de huid en verminderen hyperpigmentatie en verkleuringen. De unieke Buffer Cream zorgt dat de tolerantie voor Retinol op een gecontroleerde manier kan worden opgebouwd.
dermalogica.nl

Fotografieboek 'Heaven' van Frank de Mulder t.w.v. €59,90
Dit 168 pagina's tellende boek toont sensuele en esthetische beelden op een stijlvolle manier. De Belgische fotograaf weet fotomodellen op originele en treffende wijze vast te leggen. Hij kreeg zijn eerste camera toen hij 12 was en daar raakte hij al snel aan verslaafd. Frank de Mulder werkt voor de meest toonaangevende magazines en heeft ook eigen kunstwerken uitgebracht. Zijn nieuwste werk, Heaven is een viering van fotografie als kunstvorm.
frankdemulder.com

Gift set van Marc Inbane Natural Tanning t.w.v. €60,-
De driedelige set bestaat uit de Natural Tanning spray die zorgt voor een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid. De glove zorgt dankzij de microvezel structuur voor een gelijkmatige verdeling en bereikt eenvoudig moeilijk bereikbare plekken. De brush is een kwast die feilloos de contouren van het gezicht volgt en geschikt voor het aanbrengen, bijwerken en gelijkmatig verspreiden.
marcinbane.com

Mix, Match & Colour: Les Georgettes armband vanaf €79,-
Het Franse Les Georgettes biedt armbanden aan met verwisselbaar en omkeerbaar leder. Zo heeft iedereen de mogelijkheid een unieke armband te creëren. De armbanden zijn verkrijgbaar in 14, 25 en 40 mm en er is een brede keuze aan motieven, designs en leder (in 28 verschillende kleuren). Iedere lederen band heeft twee kleuren; zo creëer je met één lederen binnenkant twee unieke armbanden. Na bestelling ontvang je een mail voor de keuze van je armband.
lesgeorgettes.com

Designboek ‘Des Bouvrie - Architecture interior’ van Jan des Bouvrie t.w.v. €49,90
Het ruim 200 pagina's tellende boek toont diverse woonhuizen en omgevingen. Zonder uitzondering zijn ze vernieuwend en gunnen ze ons een andere kijk op eigentijds wonen, leven en werken, wereldwijd. Daarnaast is het de handtekening van beide partners die je steeds weer herkend. Dat maakt het boek een prachtig naslagwerk voor interieur liefhebbers, architecten, designers en vormgevers. hetarsenaal.nl


2 jarig abonnement

Je ontvangt 8x LXRY magazine + cadeau naar keuze voor €70,-

3 maanden gebruik van Gustav Gym inclusief 3 personal training sessies t.w.v. €550,-
Ieder lid krijgt een health check door een gekwalificeerd personal trainer, op basis daarvan worden doelstellingen gesteld. Vervolgens wordt op basis van profiel & lifestyle van de klant gekeken wat de juiste mate en frequentie qua begeleiding is. Uniek is de brede benadering qua diensten op het gebied van lifestyle. Zo bevat een personal training abonnement credits die per maand kunnen worden omgezet in personal training, massage of voedingsconsult.
gustavgym.com

'The Associate' business bag van het duurzame merk Kazmok t.w.v. €349,-
De tas bestaat uit gerecyclede bagagebanden van Schiphol of transportbanden van de bloemenveiling in Aalsmeer waardoor een duurzaam product ontstaat. Deze winnaar van de Red Dot Design Award is speciaal voor LXRY Magazine ontworpen in een 13 inch formaat. De tas is uniseks te gebruiken en heeft zijn eigentijdse look and feel, gemaakt met passie en van hoge kwaliteit. Het materiaal is sterk, slijtvast en uniek in termen van kleuren en patronen. Zo heeft ieder product zijn eigen verhaal.
kazmok.com


Abonnementen gelden tot wederopzegging en worden automatisch verlengd, tenzij anders aangegeven. Cadeau abonnementen stoppen automatisch. Welkomst cadeau's zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. (Prijs)wijzigingen voorbehouden. De actie is alleen geldig als je het afgelopen half jaar geen abonnee van LXRY bent geweest. Voor abonnementen in het buitenland gelden andere prijzen en condities. Deze worden op aanvraag verstrekt door onze abonnementen service.