Vier maal per jaar laat LXRY de nieuwste trends en primeurs zien op het gebied van luxe: reizen, vervoer, beauty, eten & drinken, mode, wonen & design, kunst, horloges en sieraden. LXRY staat voor inspirerende interviews, uitzonderlijke fotografie en fascinerende reportages – stuk voor stuk eigen producties.

Kies nu voor een 1-, of 2-jarig abonnement op LXRY magazine en maak een keuze uit unieke welkomstgeschenken.

1-jarig abonnement

Je ontvangt 4x LXRY magazine + toegangskaart Masters of LXRY voor €35,-

LXRY34
Loes Haverkort LXRY Magazine

2-jarig abonnement

Je ontvangt 8x LXRY magazine + toegangskaart Masters of LXRY + cadeau naar keuze voor €70,-

Mix, Match & Colour: Les Georgettes armband vanaf €79,-
Het Franse Les Georgettes biedt armbanden aan met verwisselbaar en omkeerbaar leder. Zo heeft iedereen de mogelijkheid een unieke armband te creëren. De armbanden zijn verkrijgbaar in 14, 25 en 40 mm en er is een brede keuze aan motieven, designs en leder (in 28 verschillende kleuren). Iedere lederen band heeft twee kleuren; zo creëer je met één lederen binnenkant twee unieke armbanden.
lesgeorgettes.com

Travel set van Marc Inbane Natural Tanning t.w.v. €60,-
De tweedelige set bestaat uit de Natural Tanning spray die zorgt voor een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid. De brush is een kwast die feilloos de contouren van het gezicht volgt en geschikt voor het aanbrengen, bijwerken en gelijkmatig verspreiden.
marcinbane.com


Abonnementen gelden tot wederopzegging en worden automatisch verlengd, tenzij anders aangegeven. Cadeau abonnementen stoppen automatisch. Welkomstcadeau's zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. (Prijs)wijzigingen voorbehouden. De actie is alleen geldig als je het afgelopen half jaar geen abonnee van LXRY bent geweest. Voor abonnementen in het buitenland gelden andere prijzen en condities. Deze worden op aanvraag verstrekt door onze abonnementen service.