Wining & Dining

LXRY Lunchtafel met Tatum Dagelet

Lees verder

36

LXRY Magazine #36 bevat o.a. een prachtig beeldverslag van Martin Garrix, vastgelegd door fotograaf Louis van Baar. Ook lees je hier alles over 'haute carrosserie' van autodesigner Niels van Roij, het nieuwste aanbod aan luxe in LXRY department, reisreportages over het Zwiterse Andermatt, Noord-Ierland, de Turkse Rivièra en exotische skigebieden, en carreports van de McLaren Senna en de Jaguar XJ. LXRY Magazine wordt vier keer per jaar uitgegeven waarvan één keer per jaar met een gasthoofdredacteur. Met inspirerende interviews, uitzonderlijke fotografie, fascinerende reportages en het laatste nieuws en de trends op gebied van reizen, vervoer, beauty, eten & drinken, mode, wonen & design, kunst, horloges en sieraden. Want LXRY draait om luxe, schoonheid en ambacht in de meest brede zin van het woord.

LXRY Magazine #36 bevat o.a. een prachtig beeldverslag van Martin Garrix, vastgelegd door fotograaf Louis van Baar. Ook lees je hier alles over 'haute carrosserie' van autodesigner Niels van Roij, het nieuwste aanbod aan luxe in LXRY department, reisreportages... Lees meer

Meer in dit nummer

Meer laden

WORD ABONNEE

1-jarig abonnement

4x lxry magazine

€35

Word abonnee

2-jarig abonnement

8x lxry magazine

+ Welkomscadeau naar keuze

€70

Word abonnee

Vorige edities

LXRY Magazine #35

LXRY Magazine 35 bevat o.a. een preview van de beurs Masters of LXRY, Car reports van de Jaguar I-PACE, Porsche 911 GT2 RS en Mercedes-AMG C63 S, een kijkje in de keuken van topkok Bas van Kranen van Bord’Eau*... Lees meer

LXRY Magazine #34

LXRY Magazine #34 by Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko bevat onder andere een groot interview met het koppel, een kijkje in de wereld van footgolf, exclusieve auto's, culinaire hoogtepunten, inspirerende interviews  en de 100 favoriete luxe adressen van Vic & Lev.

LXRY Magazine #33

LXRY 33 bevat onder andere een groot verslag van Masters of LXRY beschreven door hoofdredacteur Bart-Jan Brouwer en een groot interview met Loes Haverkort.