People & Finance

Meet our Masters: José Woldring

Lees verder

35

LXRY Magazine 35 bevat o.a. een preview van de beurs Masters of LXRY, Car reports van de Jaguar I-PACE, Porsche 911 GT2 RS en Mercedes-AMG C63 S, een kijkje in de keuken van topkok Bas van Kranen van Bord’Eau* en een verblijf in Villa Royale Curaçao. LXRY Magazine wordt vier keer per jaar uitgegeven waarvan één keer per jaar met een gasthoofdredacteur. Met inspirerende interviews, uitzonderlijke fotografie, fascinerende reportages en het laatste nieuws en de trends op gebied van reizen, vervoer, beauty, eten & drinken, mode, wonen & design, kunst, horloges en sieraden. Want LXRY draait om luxe, schoonheid en ambacht in de meest brede zin van het woord.

LXRY Magazine 35 bevat o.a. een preview van de beurs Masters of LXRY, Car reports van de Jaguar I-PACE, Porsche 911 GT2 RS en Mercedes-AMG C63 S, een kijkje in de keuken van topkok Bas van Kranen van Bord’Eau* en een verblijf in Villa Royale Curaçao. LXRY... Lees meer

Verder in dit nummer

Meer laden

WORD ABONNEE

1-jarig abonnement

4x lxry magazine

€35

Word abonnee

2-jarig abonnement

8x lxry magazine

+ Welkomscadeau naar keuze

€70

Word abonnee

Vorige edities

LXRY Magazine #34

LXRY Magazine #34 by Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko bevat onder andere een groot interview met het koppel, een kijkje in de wereld van footgolf, exclusieve auto's, culinaire hoogtepunten, inspirerende interviews  en de 100 favoriete luxe adressen van Vic & Lev.

LXRY Magazine #33

LXRY 33 bevat onder andere een groot verslag van Masters of LXRY beschreven door hoofdredacteur Bart-Jan Brouwer en een groot interview met Loes Haverkort.

LXRY Magazine #32

Behalve een onderonsje met Katja vind je in LXRY onder andere een car report van de nieuwe Tesla Model X, een reis langs jaar Dutch Design en een artikel over indrukwekkend futuristische superjachten.