Media & Entertainment

Het nieuwste LXRY magazine 37 is uit!

Voor het voorjaarsnummer is LXRY een samenwerking aangegaan met kunstenaar Steve Tepas, die bekend werd als oprichter van Amsterdam Fashion Week en van high-end spijkerbroekenmerk Blue Blood. LXRY ging met hem in gesprek over zijn fall als modeondernemer en zijn rise als kunstenaar.

Tekst: Bart-Jan Brouwer & Susan Poeder
Beeld: Rahi Rezvani & Goed Folk
Art director magazine: Sandra van Merode

Uniek is dat Tepas in samenwerking met Rahi Rezvani, die voor de fotografie bij het artikel heeft getekend, de cover voor deze editie heeft ontworpen. Dat maakt deze LXRY echt tot een kunstwerk. Heb je meteen een echte Tepas in huis! Goed bewaren dus. De cover wordt op donderdagavond 21 maart onthuld.

Grootste Masters of LXRY review ooit

LXRY 37 is het eerste nummer dat na Masters of LXRY verschijnt en bevat dan ook een uitgebreide review. Van de prestigieuze openingsavond tot de nieuwste autoprimeurs, van modeshows tot het grootste pop-up Michelinrestaurant van de wereld, niks blijft onbesproken in deze magnum opus.

Ook in deze editie: Irene van de Laar interviewt Alain Clark, op reis door kleurrijk India, de emoties van chef-kok Moshik Roth, rijimpressie van de Tesla Model 3 in Lapland, in het spoor van de Dakar-rally, insider adresjes van San Francisco… En een interview met Richard Ekkebus, ‘onze’ meest succesvolle chef-kok in het buitenland. Omdat zijn restaurant Amber** in Hongkong wordt gerestaureerd, had hij – voor het eerst in 33 jaar! – tijd om weer eens in Nederland te koken. LXRY was erbij en vroeg hem of de verbouwing de kansen op een derde ster moet vergroten. “Nou, die tien miljoen die we investeren, dat is niet voor niets natuurlijk. Dat is ook om het een duwtje te geven, haha.”

Bestel LXRY 37 – Steve Tepas special edition

Bestel LXRY magazine nu via de onderstaande knop. Wil je niets meer missen? Kies dan voor een 1- of 2-jarig abonnement op LXRY en ontvang het magazine 4 keer per jaar op de deurmat.

LXRY Magazine 37 – pre-order