LXRY List: de ultieme selectie

best of the best

Hoe luxe is het om te alle tijde de mogelijkheid te hebben een zo plezierig mogelijk leven te leiden? Om de meeste exquise reizen te maken, de beste champagne te drinken en de oprijlaan telkens iets verder uit te breiden? Het aantal Michelinsterrenrestaurants, exclusieve safari-lodges en gadgets is enorm, dus hoe onderscheid je the best of the best van de less of the best? Je vindt het in de LXRY List, samengesteld door de connaisseurs van het goede leven. Ideaal voor op de koffietafel of om als cadeau te geven.

lxry list

Twee jaar geleden ontstond het idee om het meest prestigieuze en luxueuze boek in de wereld uit te geven. Om een gids te lanceren voor liefhebbers van het beste vakmanschap, design en uitmuntendheid voorhanden. De LXRY List is het resultaat. In deze collector’s editie worden de beste luxueuze adressen, producten en ervaringen voor de rich & famous gepresenteerd door de luxe lifestyle-experts van LXRY Media Group – bekend van de Europese beurs Masters of LXRY in Amsterdam en LXRY Magazine.

“It’s not about the price tag, it’s about quality, uniqueness, craftsmanship. About luxury. Be inspired, be guided, be tantalised. For many of us, simplicity is the ultimate form of sophistication. This LXRY List is a state of mind.” – Yves Gijrath.

Je kunt de LXRY List hier bestellen.

Meer People & Finance