Cars & Yachts

Varen aan de Amstel

Op vrijdag 21 juni vindt hét netwerkevent van LXRY League plaats: LXRY aan de Amstel. Een selectief netwerkgezelschap geniet van culinaire hapjes en AIX-rosé op een aantal van Nederlands mooiste luxe sloepen en jachten. LXRY aan de Amstel vaart van Ouderkerk aan de Amstel naar Amsterdam en retour, met een tussenstop op een prachtige locatie.

Tekst: Vivian Secrève
Beeld: Goed Folk – Paardenburg

In de prachtige tuin van Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel zal het ontvangst plaatsvinden, waar een ieder op verschillende boten aan boord stapt om een stuk aan de Amstel te varen. Dit uiteraard onder het genot van culinaire hapjes, AIX rosé en het gezelschap van mede-league leden.

Bij Hotel L’Europe en haar nieuwe terras Marie wordt er tevens een tussenstop gemaakt, waar een klein spelelement zal plaatsvinden. Welke boot zal zegevieren?

De dag zal afgesloten worden met een live barbecue waar de chef van Brasserie Paardenburg de leden van LXRY League culinair verwent.

LXRY League

Een Legend is member van de LXRY League. LXRY League is onderdeel van LXRY Media Group. Toetreden tot dit unieke en exclusieve genootschap kan alleen op uitnodiging en opent deuren naar diverse premium services en League events.

Ook LXRY League Member worden? Mail voor je aanvraag naar info@lxry.nl.