Beauty & Fashion

LXRY Department:
it's the outside that (also) counts

Jezelf eens lekker verwennen moet soms ook gebeuren. Daarom een reminder dat je dagelijks met de juiste producten voor jezelf moet zorgen en op z'n tijd ook moet relaxen. LXRY highlight drie verzorgende beautyproducten.

Online redactie: Mical Joseph

Droomhuid

Slapen met make-up op is de grootste skin sin die je kunt begaan. Maar je handen gebruiken om je gezicht te wassen is zó 2019. Tegenwoordig zijn er verschillende facial cleansing brushes te verkrijgen die vuil, dode huidcellen en vet verwijderen. Dit is een veel mildere wijze van reinigen dan wanneer je grove scrubs of washandjes gebruikt. De reinigingsborstel van Décaar heeft twaalf verstelbare standen en een slim design. Zo is het topje van de borstel geschikt voor je T-zone (dit houdt je talgklieren rustig wat het glimmen van de huid tegengaat) en de vlakke kant met kleinere borsteltjes is voor de rest van je gezicht. Een ingebouwde timer zorgt dat je niet te lang bezig bent.

Supersonisch parfum

Vijftig jaar na de eerste testvlucht van de Concorde presenteert het luxelabel Salle Privée haar zesde uniseks eau de parfum als een hommage aan vervlogen glamour, het ultieme symbool van de jetset lifestyle: Concorde Eau de Parfum. Na de bedwelmende eerste indruk ontvouwt het hart zich en worden rijke materialen als fluweel en goud onthuld. Deze creatie is uitzonderlijk decadent en heeft op subtiele wijze een rauwe, dirty touch. Verleidelijk, verslavend en aero-erotisch. In Nederland is de parfumcollectie exclusief verkrijgbaar bij de Perfume Lounge en de winkels van Skins Cosmetics.

Luxe op z’n Lodewijk XVI

Chez L’Élite opende begin dit jaar de deuren in het centrum van Amsterdam. Aan de Van Baerlestraat 12 kun je jezelf vorstelijk in de watten laten leggen. De boutique is geïnspireerd op het aristocratische tijdperk van Lodewijk XVI. Wie er binnenstapt, belandt in een tijdperk van weelde en overvloed. In de make-up room maak je kennis met de meest gerenommeerde cosmeticamerken; denk Chanel en Dior, maar ook Serge Lutens Maquillage die je exclusief in dit huis vindt. Alles is oogverblindend geëtaleerd in een interieur van marmer en goud. In de fragrance bar strijk je neer voor een kopje koffie – of glas bubbels, if you’re feeling feisty today. In de aansluitende ruimte vind je de skin care room met merken als Valmont en Sisley tot Guerlain. Wil je écht even volledig Marie-Antoinette gaan, laat je dan in de bovenverdieping onderdompelen in de city spa met loungeruimte. Dit is luxe en expertise zoals je nog nooit hebt ervaren.

LXRY Magazine #41

Bestel via onderstaande knop LXRY Magazine met inhoudelijke reportages, geweldige fotografie en unieke merken, trends en plaatsen in de wereld.

LXRY Magazine #41