Art & Design

Luxograph brengt herinneringen tot leven

Exclusieve fotolijsten

Een bijzonder moment tot leven brengen kan met de bijzondere eyecatchers van Luxograph. Hiermee ervaar je een visuele beleving in je eigen woning. Wat het echt een musthave op het gebied van exclusieve verlichte fotolijsten maakt.

Licht als sleutel

Verlichte beelden spreken tot de verbeelding en activeren kleur, contrast en accenten. De sleutel hiertoe is licht. De combinatie van het frameless design, de scherpe print en de inwendige verlichting geven een schitterende beleving aan de foto’s. De kern van het product zijn de dunne verlichte fotolijsten met een dikte van 2 centimeter. Luxograph werkt met meerdere verschillende fotografen en kunstenaars om daarmee de perfecte creaties te ontwerpen. Een spraakmakende foto in je kantoor? Of een prachtige herinnering extra in the spotlight zetten in je eigen woning? Dat kan allemaal!

Luxograph tijdens Masters of LXRY 2018

Deze bijzondere eyecatchers zijn ook te zien tijdens de grootste lifestyle beurs van Europa, Masters of LXRY. Bovendien wordt er dit jaar een nieuw product getoond dat een unieke sfeer creëert met verlicht natuursteen. Bezoek dit grootse event van 6 tot 10 december 2018 in de RAI Amsterdam.

Luxograph.nl