Travel & Experiences

Een Greep Uit Onze Top 10 Luxe Hotel Suites

Naast Standaard, Junior en Deluxe kennen veel hotels een buitencategorie, hun paradepaardje. Met gouden kranen, privébutlers en een adembenemend uitzicht. Ivo Weyel ging voor LXRY opzoek naar de beste en meest luxueuze hotels in de Benelux. Wie een nacht in een van deze suites wilt doorbrengen moet wel een volle bankrekening hebben, want goedkoop is het zeker niet.

Tekst: Ivo Weyel
Redactie: Annelies Keus

Le Royal, Luxemburg

Zo ook Le Royal Luxemburg, waar eerder de toenmalige minister van Buitenlandse Zaken van de VS, John Kerry verbleef, en waar de luxe Suite Royal voorzien is van gratis champagne en je kunt baden met toiletartikelen van Hermes.

Ivo Weyel: “Toen ik in Le Royal in Luxemburg verbleef logeerde ook John Kerry, de toenmalige minister van Buitenlandse Zaken van de VS in het hotel. Dus moest ik in een gewone kamer, want hij sliep in de Suite Royale.”

Zoals het Pulitzer Hotel in Amsterdam, het enige hotel in de Benelux dat voorkomt in de top 100 van het prestigieuze Elite Traveler Magazine. De Signature Suites hebben alle vier een eigen entree aan de gracht en elk een eigen thema, waarna de suite is ingericht.

Beste hotelsuites in LXRY List

Benieuwd welke hotels nog meer onze top tien gehaald hebben? Je vindt deze in de gloednieuwe LXRY List 2019.

LXRY List 2019