Travel & Experiences

Beleef ware luxe momenten met
Hapag-Lloyd Cruises

Hapag-Lloyd Cruises is in Duitsland de grootste aanbieder van zowel luxe- als expeditiecruises. Met slechts drie schepen en een privévliegtuig is het een relatief kleine vloot, maar allen hebben ze een eigen stijl en persoonlijkheid.

MS EUROPA 2 – In alle vrijheid op nieuwe plekken komen

Lifestyle, luxe en slechts 500 gasten aan boord: welkom op dit bijzondere schip. De EUROPA 2 combineert de hoogste standaard met bijzondere momenten en ontspanning. Dit geeft je de vrijheid om je dromen in vervulling te laten gaan – geheel in stijl, ongedwongen en met een persoonlijke touch. Geniet bijvoorbeeld van een brede selectie aan excursies aan land of verschillende sportactiviteiten.

Lees ook: Hapag-Lloyd Cruises komt nieuwe natuur expeditiereizen in 2019

 

Je kunt helemaal tot rust komen in de Ocean Spa van 800m2 of maak gebruik van de fitness studio van 210m2 – allen met uitzicht op zee. Het internationale vlaggenschip van Hapag-Lloyd Cruises heeft niet voor niets 6 jaar op rij de award voor ’s Werelds Beste Cruiseschip gewonnen sinds 2013, uitgereikt door Berlitz Cruise Guide. Alle 251 accomodaties aan boord zijn suites en hebben allemaal een eigen charmante veranda.

 

Culinair genieten

Van high-end cuisine tot een rijke variëteit aan Aziatische lekkernijen. In de 7 restaurants aan boord kun je genieten van gourmet dining en heb je keuze uit een selectie van 600 verschillende kwaliteitswijnen. Je kunt de avond doorbrengen in één van de 6 bars waarvan bar Colllin zeker een bezoekje waard is. Met 45 verschillende soorten gin aan boord heeft deze bar de grootste collectie gin op zee.

 

Reis de wereld over met MS EUROPA 2

Ontdek legendarische hotspots, havens, indrukwekkend natuurschoon en zonnige kuststreken. Combineer het comfort van een exclusief resort met de flexibiliteit van een yacht: met EUROPA 2 kun je naar de prachtigste uithoeken van de wereld. Van Azië tot Australië en van de Cariben tot aan Noord Europa. Een onvergetelijke reis zal het zeker zijn wanneer je op dit cruiseschip stapt.

Lees hier meer over de routemogelijkheden met EUROPA 2.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Hapag-Lloyd Cruises.