Dé showroom van Nederland

eerste rang

Ten westen van Utrecht bevindt zich de meest ontzagwekkende showroom van Nederland. De vestiging van Louwman Exclusive siert de geluidswand van de A2 met meer dan 30 jaar ervaring. Deze glimmende bewonderkast steekt fraai af tegen het alledaagse verkeer dat de Leidsche Rijntunnel in- en uitrijdt. Immers is Louwman Exclusive officiële partner van Bentley, Lamborghini, Lexus, Maserati, McLaren, Morgan,  Rolls-Royce en TVR.

van morgan tot maserati

Tijdens Masters of LXRY 2017 zal Louwman Exclusive wederom uitpakken met een aantal indrukwekkende modellen uit het merkenportfolio. Hier kun je in ieder geval een selectie van de nieuwste modellen van Maserati, McLaren en Morgan verwachten. Behalve dat, zullen ook Rolls-Royce en Lamborghini dit jaar niet ontbreken. Bovendien is de exhibitie van Louwman uiteraard niet compleet zonder een Nederlandse primeur die de stand compleet maakt. Maar welke dat is, blijft nog een verrassing. Verder zullen tijdens de gehele beursperiode vaste partners Buscaglione, The Entertainment Factory, Van Gils en Van Laar Catering in het VIP-paviljoen aanwezig zijn. Zo zal het de bezoekers aan niets ontbreken.

masters of lxry 2017

Are you in for a ride? Louwman Exclusive is exposant tijdens Master of LXRY, het grootste premium lifestyle event van Europa dat van 7 t/m 11 december wordt gehouden in de RAI Amsterdam. Houd Masters of LXRY in de gaten voor meer informatie.

Meer Cars & Yachts