Dé showroom van Nederland

eerste rang

Ten westen van Utrecht bevindt zich de meest ontzagwekkende showroom van Nederland. De vestiging van Louwman Exclusive siert de geluidswand van de A2 met meer dan 30 jaar ervaring. Deze glimmende bewonderkast steekt fraai af tegen het alledaagse verkeer dat de Leidsche Rijntunnel in- en uitrijdt. Immers is Louwman Exclusive officiële partner van Bentley, Lamborghini, Lexus, Maserati, McLaren, Morgan,  Rolls-Royce en TVR.

van morgan tot maserati

Tijdens de komende editie van Masters of LXRY zal Louwman Exclusive wederom uitpakken met een aantal prachtige modellen uit het merkenportfolio. Verwacht in ieder geval een selectie van de nieuwste modellen van Maserati, McLaren en Morgan. Een Nederlandse primeur maakt de stand dit jaar compleet. Wat? Dat blijft nog even een verrassing. Ook zullen tijdens de gehele beursperiode vaste partners Buscaglione, The Entertainment Factory, Van Gils en Van Laar Catering ervoor zorgen dat het de gasten in het VIP-paviljoen aan niks ontbreekt.

masters of lxry 2017

Are you in for a ride? Louwman Exclusive is exposant tijdens Master of LXRY, het grootste premium lifestyle event van Europa dat van 7 t/m 11 december wordt gehouden in de RAI Amsterdam. Houd Masters of LXRY in de gaten voor meer informatie.

Meer Cars & Yachts