Art & Design

Vloeiende kunstfotografie

You gotta move

“Without movement there is no life… We should use our energy to the fullest.”  Het zijn de woorden van fotograaf Loek van Walsem. Een artiest met een breed portfolio, bovendien. Want hij werkt onder andere met business- en privéportretten en fotografeert daarnaast bijzondere interieurs. Maar Loek maakt tevens meeslepende fotografiekunstwerken.

Loek van Walsem Fotografie

Daar waar Loek Van Walsem al 25 jaar strakke lijnen en scherpte gebruikt om zijn zakelijke opdrachten een zo authentiek en creatief mogelijke invulling te geven, ontstaat zijn kunstfotografie juist door gebruik van vloeiende bewegingen. Zijn werken kenmerken zich door de unieke stijl van fotograferen, waarbij beweging de energieën en emoties tot uitdrukking brengt. Loek laat zich voor zijn kunstfoto’s inspireren door een vurig en gepassioneerd leven en de balans die iedereen hierin probeert te vinden. Alledaagse vormen weet hij met passie te transformeren tot kunst.

Kunst op Masters of LXRY

Geïntrigeerd? Loek van Walsem houdt twee keer per jaar een open galerie. Zo kun je zijn laatste werken bekijken in een informele sfeer. Deze zijn trouwens ook te zien op Masters of LXRY, het grootste premium lifestyle-event van Europa dat van 7 t/m 11 december 2017 wordt georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over Masters of LXRY of hier om tickets te bestellen.

loekvanwalsem.com