Beauty & Fashion

Musthave: tijdloze pumps

de ultieme pumps

Er bestaan een hoop mooie schoenen op de wereld. Maar die van LINJA zijn een klasse apart. En niet alleen omdat ze met hun tijdloze vormgeving altijd wel nuttig zijn om achter de hand te hebben. Maar ook omdat ze écht, écht, maar dan ook écht lekker zitten. De meeste orthopedisch verantwoorde schoenen zijn vaak geen beauties. Maar het ingebouwde comfort van LINJA gaat schuil onder de handgemaakte, Italiaanse allure.

de tweede helft van de avond

Comfortabel op pumps, dat klinkt als een droom. En toch is het mogelijk. De pumps van LINJA zijn namelijk ontwikkeld door de expertise van een orthopedische schoenmaker en een groep ‘ervaringsdeskundige’ vrouwen. Gezamenlijk hebben zij een ongekend comfort weten te creëren. Waardoor vrouwen twee keer zo lang als bij normale schoenen kunnen stralen zonder te moeten leiden onder de fysieke pijniging van die erbarmelijke tweede helft van de avond…

zwart of kleur?

Naast de welbekende zwarte collectie zal LINJA binnenkort voor het eerst acht nieuwe kleuren lanceren. Deze limited editions zijn enkel in de decembermaand te bestellen. En als je dat eenmaal hebt gedaan, kun je ze volledig custom made laten aanpassen met kleuren, hakhoogtes en meer. De pumps zijn te bewonderen op Masters of LXRY. Dit grootste premium lifestyle-event van Europa wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie of hier om tickets te bestellen.

linjashoes.com