Nieuwe Lexus-campagne met Mark Ronson

Lexus strikt Mark Ronson

Lexus lanceert deze zomer het nieuwe LC-model. En dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom heeft het automerk een wel heel stylish verantwoord persoon weten te strikken. Want niemand minder dan de Britse artiest Mark Ronson is te zien in de nieuwste campagne van de luxe Japanse autofabrikant. Deze James Dean look-a-like is een beroemde producent van onder anderen wijlen Amy Winehouse. Ook werkte hij samen met Lily Allen, Christina Aguilera en Robbie Williams. Maar zijn grootste levenswerk bestaat uit Amy’s legendarische album Back To Black. Dit betreft plaat met onder andere de hits Rehab en You Know I’m No Good. Daarnaast, niet te vergeten, was hij bovendien verantwoordelijk voor de monsterhit Uptown Funk van Bruno Mars.

experience amazing

De nieuwe campagne van Lexus is genaamd ‘Make Your Mark’. De opname is een vervolg op de campagne “The Life RX” uit 2015. In deze versie figureerde tevens een Britse hottie, namelijk Jude Law. Zo sluiten beide campagnes aan bij de Experience Amazing-positionering waarmee Lexus zichzelf de afgelopen jaren heeft geprofileerd.

Eén ding is zeker: de zich op Ibiza afspelende campagne wekt zonnige en vrolijke associaties. Bekijk hieronder de video van Make Your Mark.

Meer People & Finance