Lexus: Experience Amazing

Puur vakmanschap en Japanse gastvrijheid

Bij een premium brand zoals Lexus gaat het om puur craftsmanship, een design dat de tongen losmaakt, innovatieve technologie en opwindende prestaties. Een treffend voorbeeld is de high-performance hybride coupé in het topsegment van de markt; het nieuwe model s LC 500(h). Zelden bleef het productiemodel van een auto zo dichtbij het oorspronkelijke concept ervan. Het gevoel van luxe waarop de stijlvolle coupé zijn inzittenden trakteert, is bovendien ongekend. Alles ademt Lexus’ befaamde craftsmanship. Puur vakmanschap door vaklieden, Takumi, zoals alleen Lexus dat weet te realiseren.

Eyecatcher is de geprononceerde ‘spindle grille’, een exclusief designelement waaraan iedere nieuwe Lexus in één ogenblik te herkennen is. Wanneer je in de auto zit wordt je verwelkomd door Japanse gastvrijheid, ofwel omotenashi. Een interieur met zacht aanvoelende materialen, luxe leder, fraai bewerkt hout en in het geval van nieuwe luxury limousine LS 500(h) zelfs deurpanelen die bewerkt zijn volgens de Japanse glaskunst Kiriko.

Onlangs presenteerde Lexus zijn nieuwe luxury lifestyle; LXRY Magazine was namens Nederland exclusief aanwezig op de presentatie in Miami. Lees hier de preview van het car report.

Masters of LXRY 2017

Bezoek Lexus voor een kennismaking  met dit premium automerk. Lexus is exposant tijdens Master of LXRY, het grootste premium lifestyle event van Europa dat van 7 t/m 11 december wordt gehouden in de RAI Amsterdam. Houd Masters of LXRY in de gaten voor meer informatie.

Meer Cars & Yachts