Jewels & Watches

Lentekriebels bij
Choices by DL

Wie alweer uitkijkt naar het voorjaar kan z'n hart ophalen. Door de extreem warme winter is de meteorologische lente dit jaar namelijk opvallend vroeg begonnen. Op 1 maart ging het nieuwe seizoen van start en bij een nieuw seizoen hoort ook een nieuwe look. Choices by DL weet daar natuurlijk wel raad mee met de introductie van de 'Pink Zytrine' look.

Tekst: Inge Dal
Beeld: GASSAN

Pink Zytrine look

Debora Huisman-Leeser heeft voor de nieuwe lentecollectie een ‘Pink Zytrine’ look gecreëerd die feilloos aansluit bij de zonnige kleuren die bij de lente horen. De Pink Zytrine is een heldere, verwarmende kleursteen, waarmee je binnen no-time in het stralende middelpunt staat. De stenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, van diepblauw, zachtroze, fel paars of warm geel tot stijlvol bruin en tijdloos zwart, zodat je je juwelen flexibel kunt aanpassen aan je outfit en zo meerdere looks kunt creëren.

Kleursteen

Het is niet zomaar een kleursteen, maar de steen staat voor meer zelfvertrouwen, zelfrespect, energie, levensvreugde, moed, individualiteit, extraversie, stimuleert zelfverwezenlijking en helpt depressies en angsten te overwinnen.

Mix en Match

Elk juweel is voorzien van een gepatenteerd bajonet systeem, waardoor je oneindig veel combinaties kunt maken in jouw juwelengarderobe. De kleurstenen en de base zijn namelijk verwisselbaar, dus mix and match de Pink Zytrine kleursteen met de Boho Chic bases en je hebt een nieuw sieraad. De basis van het juweel is verkrijgbaar in 18 karaats wit-, geel- en roségoud in verschillende ontwerpen.

Shop the look

Ter inspiratie zijn er verschillende ‘shop the looks’ speciaal voor jou geselecteerd op de website van Choices by DL. U kunt de looks in één klik bestellen of configureren naar uw eigen wens. Choices by DL is een uniek onderdeel van GASSAN Diamonds, de grootste juwelier van Amsterdam.

Om op de hoogte te blijven van alle ins and outs van Choices by DL kun je je via deze link inschrijven voor de Choices by DL nieuwsbrief.