Cars & Yachts

Lengers Yachts nu ook op Mallorca

Lengers Yachts heeft er een nieuwe vestiging in hartje Mallorca bij. Het nieuwe kantoor bevindt zich op 5 minuten afstand van de hoofdstad Palma de Mallorca en ligt aan de haven van Port Calanova. Dit is bij uitstek het epicentrum van yachting.

Beeld: Lengers Yachts
Redactie: Nathalie Wittendorp

De keuze van de van origine Nederlandse dealer en broker in luxe motorjachten is meer dan logisch. Het eiland, met haar vele luxueuze havens, staat in de top 2 van beste locaties voor jachten ter wereld. Het bedrijf wil met het nieuwe kantoor haar klanten nog beter van dienst zijn in hun vaargebied. Een groot deel van de klanten varen namelijk het liefst op de Middellandse Zee met hun jacht.

De interieurdesigner van het kantoor heeft de opdracht gekregen om het vrije gevoel wat je op de schepen ervaart, in het pand terug te laten komen. Daardoor is er gebruik gemaakt van grote ramen, wat direct zicht geeft op de haven en het water. De haven is nieuw en heeft net als het kantoor een strak design. Fonteinen en Palmbomen verfraaien het aanzicht.

CEO Bas Lengers is trots dat het bedrijf zich nu heeft gevestigd op een van de meest belangrijke locaties van Europa. Daarnaast is Lengers Yachts één van de grootste spelers in Europa. Met de opening van het nieuwe kantoor versterkt ze haar marktpositie in de Middellandse Zee.