Lancôme presenteert een roos als highlighter

a rose is (not) just a rose…

Het Franse cosmeticaconcern Lancôme presenteerde deze week een product dat hier en daar nu al de mooiste lancering van 2017 wordt genoemd op beautygebied. Het betreft een highlighter waarvan de verpakking verschijnt in een lieflijk doosje met daarin een roze roos. En laat het nou vrijwel precies een maand voor Valentijnsdag zijn, de feestdag waarop deze bloemensoort niet aan te slepen is. Zo tactisch, zo romantisch, zo Français…

shaping en shining

De lancering is tevens een tactische zet te noemen in het licht van de huidige make-up trends. Niet voor niets koos Lancôme ervoor om juist een highlighter in deze glorieuze verschijning te hullen. De laatste tijd zijn we via talloze social media-kanalen immers overspoeld met blogs en tutorials over het ‘shapen’ van het gezicht. Met bronzer en highlighter kunnen bepaalde features naar voren worden gebracht of juist meer diepte worden gegeven. Ook dit cosmeticaproduct accentueert de welbekende gezichtscontouren zoals jukbeenderen, oogleden en neusbrug.

la rose a poudrer

In het Frans klinkt het product uiteraard nog een stuk eleganter: La Rose a Poudrer is de naam van de gloednieuwe highlighter. Naar verluid is de verpakking geïnspireerd op een juwelendoosje circa jaren ’50. De substantie wordt zichtbaar zodra je er een kwast bij pakt. Wanneer met een ronddraaiende beweging zacht over de bovenkant van de roos wordt geveegd, verschijnt het poeder. Time to shine. 

Meer Beauty & Fashion