Cars & Yachts

Living the Lamborghini Life

Auto van extremen

Het is zonder twijfel één van de grootste namen op sportautogebied. Vooral door de vele PK’s en de extreme vormgeving. Oprichter Ferrucio Lamborghini had waarschijnlijk nooit gedacht dat zijn automerk zou hangen op de posters van menig jongenskamer. Want Lamborghini blijft verbazen. Zo lanceerde het Italiaanse automerk op 4 december nog de Urus tijdens de Automobili Lamborghini in Sant’Agatha Bolognese. Dit is nota bene de allereerste SSUV (Super Sport Utility Vehicle) ter wereld.

Pon Luxury Cars B.V.

Pon Luxury Cars B.V. is onderdeel van Pon’s Automobielhandel. Dit is dé officiële Nederlandse distributeur van de toonaangevende merken Bentley, Lamborghini en Bugatti in Nederland. Pon Luxury Cars B.V. informeert je trouwens tijdens Masters of LXRY graag over de nieuwe SSUV. Weliswaar zal deze auto zelf niet aanwezig zijn, maar de fabrikant zal wel met een ander krachtig model worden vertegenwoordig op de stand. Die kans laten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan. Dus praat vooral met de gepassioneerde Brand Managers. Die trouwens ook alles kunnen vertellen over de automerken Bentley en Bugatti.

Masters of LXRY is het grootste premium lifestyle-event van Europa en wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik dus hier voor meer informatie of hier om tickets te bestellen.

lamborghini-leusden.nl