De lamp, speaker, vaas en wijnkoeler in één

muziek, gekoelde wijn en licht. what more do you need?

Gezellig met vrienden, kinderen én de hond aan boord van de sloep, inclusief proviand? Dan blijft er maar weinig ruimte over. In dat geval is de Synergy van Kooduu een vermakelijk apparaat om je vrienden te imponeren. Deze gadget is zowel een LED-lamp, Bluetooth-speaker als wijnkoeler. Een apparaat waarmee je dus zowel je ontspannen afspeellijst kunst streamen als je Pinot Gris mee kunt koelen. Ideaal voor de man (of vrouw) die alles al heeft. En derhalve goed cadeaumateriaal.

deens design op masters of lxry 2017

De Synergy is een typisch voorbeeld van het stijlvolle, praktische en lichte Deense Design. Neem ‘m mee op je boot, zet ‘m op je terras, of gewoon binnen naast de open haard zodra de regen weer gaat vallen: deze eyecatcher zorgt overal voor de juiste sfeer. Dankzij de adequate batterij ben je overal verzekerd van het nodige entertainment. De Synergy is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals bizonleer, geborsteld aluminium en rotatie-gegoten kunststof. Dit apparaat is bovendien verkrijgbaar in 3 maten: 35 cm, 50 cm en 60 cm. De laatstgenoemde heeft plek voor in totaal voor wel vier flessen wijn.

Kooduu zal te zien zijn op de Design Edition van Masters of LXRY, Europa’s grootste premium lifestyle-event dat van 7 t/m 11 december zal worden georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie of hier om kaarten te bestellen.

kooduu.com

Meer Interior & Estate